Rituals Fortune Oil

De koude wintermaanden komen stilaan tot een einde dus wordt het tijd om komaf te maken met winterbenen. Door lange broeken, hete douches en koud weer hebben de meeste mensen last van droge, schilferende benen die er meestal dof uitzien qua kleur. Om je lichaam alvast rokjesproof te maken heb ik een geweldig product gevonden: Rituals Fortune Oil.

Rituals Fortune Oil

Rituals Fortune Oil is een doucheolie afkomstig uit het Laughing Buddha assortiment. Dit wil zeggen dat het de heerlijke geur van sinaasappels & ceder heeft, voor mij de ideale overgangsgeur tussen winter en zomer. De geur is nog steeds vrij warm en dus winterproof maar fris genoeg om een echte lentegeur te kunnen zijn.

Deze Fortune Oil laat zich aanbrengen als een vloeibare doucheolie maar verandert langzaam in een heerlijke laag schuim. Ik hou van schuim maar meestal doet niet zoveel goeds voor mijn huid, helaas. Deze schuim daarentegen droogt je huid niet uit, iets wat ik zeker een pluspunt vind. Hij droogt mijn huid dus niet uit maar voedt ze lekker én zorgt ervoor dat mijn lichaam zachter aanvoelt en hierdoor meer gaat stralen. Zeker bij mijn benen kan ik dit wel appreciëren, ze zien er gelijk gezonder en strakker uit.

Rituals

Doordat het zo’n verzorgend product is ga je je bruine kleurtje ook langer behouden, ideaal als je nu stilaan met een zonnebankkuur gaat beginnen. Ook als je aan selftannen doet is dit product ideaal omdat het je huid niet uitdroogt en je kleur er dus niet al te hard mee af gaat wassen in de douche. Rituals belooft ook echt dat je minder pigment gaat verliezen met dit product en ze maken hun belofte zeker waar. Hierdoor kan je dit product niet alleen in de winter gebruiken maar ook in de zomer is dit natuurlijk ideaal.

Rituals Fortune Oil

Ik had nog nooit een doucheolie van Rituals geprobeerd maar ik moet zeggen: ik ben fan. Het maakt echt een gigantisch verschil als ik dit product heb gebruikt, zeker bij mijn benen. Mijn benen voelen egaal aan, zonder enige putjes of bultjes. Ze stralen weer en mogen terug wat meer gezien worden in rokjes binnenkort, haha! Ook voor droge plekjes zoals knieën en ellebogen is dit product zeker een must. Je hoeft je na gebruik ook niet meer in te smeren met bodylotion dus dat is ook alleen maar een plus.

Deze Fortune Oil zit in het vaste assortiment van Rituals en is dus het hele jaar door verkrijgbaar. Voor 200 ml betaal je € 8,50, wat ik best een goede prijs vind.

Heb jij al eens iets van de Laughing Buddha lijn geprobeerd?

Share:

13 Comments

 1. March 4, 2015 / 7:09 am

  Ik ben het volledig met je eens. Het is een zalige douche olie. Voelt ook heel luxueus aan als je hem aanbrengt.

 2. March 4, 2015 / 10:13 am

  Ahh, wat leuk om te lezen dat jij fan bent van dit product! Deze geur staat bij mij nog ongebruikt in de kast. Afgelopen week ontving ik bij de Beautybox een tweede variant (ik weet zo even niet meer welke geur). Ik ben door jouw artikel ontzettend nieuwsgierig geworden! Het zal dan ook niet lang meer duren dat ze onder de douche staan. Thanks voor je fijne artikel! Liefs.

 3. Karlien - Polished Cats
  March 4, 2015 / 10:45 am

  oooeh klinkt echt wel goed
  ik ben wel fan van olies

  liefs
  Karlien

 4. March 4, 2015 / 10:59 am

  My god, ik ben echt zot van deze olie! Is een typisch product om in de winter te gebruiken hé!

 5. March 4, 2015 / 12:11 pm

  Ik heb het niet zo voor olie in de douche of bad..

 6. A4
  March 4, 2015 / 12:20 pm

  Moet ik me schamen omdat ik hier nog nooit van gehoord heb? Maar looks so good! Ga ik zeker eens kopen bij Rituals!

 7. March 4, 2015 / 2:21 pm

  Van Laughing Buddha zelf nog niets geloof ik, maar de andere lijnen van Rituals daar ben ik altijd heel tevreden over geweest, zeker over de douchegels. Misschien dat ik deze toch maar eens uitprobeer. De geuren spreken me alvast aan!

 8. beautifulday4makeup
  March 4, 2015 / 3:05 pm

  Huidolieen. ik heb heb er een haat liefde verhoudening mee, maar ik ben wel benieuwd naar deze!

 9. March 4, 2015 / 3:55 pm

  Ik ben echt gek op deze oil van Rituals, de geur is goddelijk!

 10. March 4, 2015 / 5:26 pm

  Oh, deze is echt héél fijn! 🙂

 11. March 4, 2015 / 8:29 pm

  Dat klinkt goed en de prijs valt reuze mee. Ik ben dol op Rituals!

 12. March 4, 2015 / 8:30 pm

  Ik werk nu even een maandje bij Rituals (gisteren was mijn eerste dag! :-D) en ik vind de shower oils ook best bijzonder! De Laughing Budha lijn is niet mijn favoriet, omdat ik persoonlijk niet van de geur hou! 🙂 Ik heb liever de witte – Sakura – lijn! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?