web analytics

3 x Rituals handcrème voor de winter

Heb jij ook zo’n last van droge handen van zodra de temperatuur begint te dalen? Gelukkig kun je met een goede handcrème veel oplossen! Er zijn heel wat merken die fijne handcrèmes verkopen maar Rituals handcrème blijft toch mijn favoriet. Daarom laat ik in dit artikel 3 heerlijke Rituals handcrèmes voor de winter zien!

Of je nu van vette, dikke handcrèmes houdt of juist van een zachte handcrème die lekker snel intrekt: bij Rituals vind je vast en zeker een geschikt exemplaar voor jou. Met deze drie Rituals handcrèmes zit je alvast goed:

Rituals The Ritual of Dao Night Balm

Met de Ritual of Dao Night Balm krijgen zelfs de meest droge handen geen kans want dit is een van de meest doeltreffende handcrèmes op de markt.

Deze nachtcrème is dus, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk bedoeld om ‘s nachts te gebruiken. Het is namelijk een zeer vette, dikke handcrème.Als je deze crème ‘s avonds voor het slapengaan gebruikt sta je ‘s ochtends op met de meest zachte en poezelige handen. Het helpt tegen droge velletjes en kloven én ruikt ook nog eens heerlijk ontspannend.

Rituals The Ritual of Ayurveda Hand Lotion

Hou je niet zo van balsem en ben je op zoek naar een lichtere handcrème die wel snel intrekt? Dan is deze Rituals The Ritual of Ayurveda Hand Lotion waarschijnlijk een fijn alternatief.

Deze heerlijke handcrème werkt ook zeer hydraterend maar dan zonder te plakken of vet aan te voelen. Dit is dan ook de ideale handcrème om mee te nemen in je handtas om tussendoor even te smeren.

Rituals The Ritual of Sakura Hand Balm

De Ritual of Sakura Hand Balm is dan weer de perfecte hybride handcrème. Je krijgt de intensiteit van een handbalsem maar met het gemak en comfort van een lotion.

Deze handcrème heeft de zachte geur van Japanse kersenbloesem waardoor de meeste mensen hem wel lekker zullen vinden. Hierdoor is hij ideaal om uit te lenen of om cadeau te doen.

Of je nu extreem droge handen hebt of handen die gewoon wat extra’s nodig hebben, tussen de Rituals handcrèmes vind je waarschijnlijk wel wat je zoekt.

Ik heb deze drie altijd in huis en gebruik ze naargelang de behoeftes van mijn huid. In putje winter is het vooral de Dao Night Balm die vaak gebruikt wordt maar voor nu ben ik vooral fan van de overige twee. Dankzij de heerlijke geur is het alleszins geen straf om mijn handen in te smeren!

Heb jij al eens een Rituals handcrème geprobeerd? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?