Rituals Mandarin Bliss deodorant

Een heel artikel geweid aan deodorant… Saai denk je? Alle deo’s zijn toch hetzelfde? FOUT! Als je net zoals mij al honderden deo’s hebt geprobeerd om toch maar die ene perfecte te vinden, dan weet je dat er veel verschil zit in deodorant. Vandaag wil ik jullie dan ook kennis laten maken met mijn wondermiddel: de Mandarin Bliss van Rituals.

Rituals Mandarin Bliss, Mandarin Bliss, Laughing Buddha

Het is misschien gênant om het zo rechtuit te zeggen maar ik heb echt een zweetprobleem in de zomer. Ik loop de hele zomer rond in zwarte kledij om maar geen zweetplekken te laten zien. Ik heb al alles geprobeerd: middeltjes van bij de apotheker, Odorex, medicijnen voorgeschreven door de dokter en niks helpt. Daarom dat ik aan het twijfelen was om botox in te laten spuiten zodat mijn zweetkanaaltjes afgesloten worden. Tot ik Mandarin Bliss van Rituals probeerde.

Ik was bij Rituals om de Laughing Buddha lijn te ontdekken en vond de geur vrij lekker, al wist ik niet zeker of ik mezelf er mee zou insmeren. Daarom naam ik de deodorant (of anti transpirant) mee om te wennen aan de geur. Niet alleen de geur was erg lekker maar de werking is ook fantastisch! Meestal als ik deo gebruik, zweet ik na een uur alweer heel erg. Bij deze kan ik echt 5 tot 6 uur rondlopen zonder ook maar een druppeltje zweet!

Rituals Mandarin Bliss, Mandarin Bliss, Laughing Buddha

Het enige nadeel vind ik de grote en brede flacon. Hij is niet heel erg lang maar wel erg breed, waardoor hij vrij lastig mee te nemen is. Meestal neem ik een rollerdeo mee in mijn tas of zo’n mini en als het echt niet anders kan, dan een gewone flacon. Deze neemt al snel vrij veel plaats in waardoor ik hem toch vaak thuis laat. Ook staat de spuitknop niet erg vast en je drukt al snel te hard, waardoor er teveel product onder je oksels komt.

Rituals Mandarin Bliss, Mandarin Bliss, Laughing Buddha

Ingrediënten. Degenen die wat minder leesbaar zijn zijn: Fruit Extract en Linalool

De goede werking en de lekkere mandarijnen geur maakt het gelukkig allemaal wel goed voor mij en ik kan dus met zekerheid melden dat dit echt mijn favoriet is oftewel mijn holy grail deodorant. Of de andere deo’s van Rituals het ook zo goed doen, kan ik helaas niet zeggen. Ik wil ze in ieder geval wel proberen!

Update augustus 2018: Inmiddels is deze deodorant helaas niet meer te koop! Moest je fan zijn van de geur kun je gelukkig wel nog steeds bij Rituals terecht, aangezien de andere producten wél nog verkocht worden. Verder zijn er ook een hele hoop andere deo’s te koop binnen de andere Rituals geurlijnen.7 Comments

 1. July 31, 2013 / 10:12 am

  Die ziet er leuk uit! Heb nog nooit een deo van Rituals gehad.

 2. July 31, 2013 / 10:28 am

  Klinkt goed! fijn dat hij zo goed bevalt

 3. July 31, 2013 / 11:25 am

  Klinkt goed. Ik heb nog nooit een deo van Rituals geprobeerd

 4. Mandy
  July 31, 2013 / 3:17 pm

  Oeh deze heb ik zelf ook en ik vind m erg fijn!

 5. July 31, 2013 / 5:51 pm

  oh ik heb ook een zweetprobleem. Ik zit echt altijd deo te spuiten in de zomer maar ik zweet door elke deo. Ik ga deze eens proberen, hopelijk werkt hij x

 6. July 31, 2013 / 6:11 pm

  Ik ben zo benieuwd naar deze deo!

 7. August 6, 2013 / 2:46 am

  klinkt goed. ik zie geen foto van de deo naast ander flessen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?