web analytics

Rituals Ritual of Dao collectie

Mijn weekends zijn heilig en het ideale moment voor mij om tot rust te komen. Hoe kun je beter genieten van je weekend dan met wat heerlijke producten? Daarom wil ik jullie vandaag voorstellen aan de Rituals Ritual of Dao producten. De Dao lijn staat voor het ontdekken van je inner peace en helpt je zo om innerlijke rust te vinden in je drukke leven. Kijk je mee?

Rituals Ritual of Dao

Van alle Rituals lijnen is het ritueel van Dao mijn favoriet, zeker qua gedachtegang erachter. Dao is een eeuwenoude Chinese filosofie die zich richt op het bereiken van balans tussen Yin en Yang. Deze lijn helpt bij het vinden van de innerlijke rust door je volledig te doen ontspannen. Van zodra we ontspannen gaat ook ons lichaam en dus onze spieren mee ontspannen, waardoor we onszelf pas écht goed leren kennen. Dit heb ik de laatste weken ook mogen ondervinden dankzij relaxatietherapie dus het klopt echt volledig! Daarom voel ik me ook zo aangetrokken tot deze lijn.

Er zitten twee unieke producten in deze collectie: de Bed & Body Mist en het Relaxing Serum. Beide producten zijn niet echt skincare producten maar helpen wel mee aan de beleving van het Dao ritueel. Het Relaxing Serum breng je aan op alle triggerpunten op je huid, waardoor je heerlijk kunt ontspannen. Ik gebruikte deze roller ook altijd op het werk tijdens stressvolle momenten en het helpt echt. De heerlijke geur en het koude balletje helpen énorm tegen stress.

Rituals Ritual of Dao

Ook de Bed & Body Mist is een ideaal product. De heerlijke frisse geur van witte lotus & yi yi ren brengt je helemaal tot rust. Ik gebruik deze spray soms als parfum maar ik gebruik hem meestal als pillow spray om rustiger te kunnen slapen. Een goede nachtrust is écht belangrijk dus onderschat dit zeker niet.

Ik vind de Rituals Ritual of Dao lijn zo leuk omdat het niet alleen om skincare maar vooral om inner beauty draait. De rustgevende geur zorgt voor een ontspannen maar gemotiveerde mood, ik vind het echt heerlijk. Combineer deze producten met een comfy pyjama of bomberjack uit de Rituals Soulwear lijn en je bent helemaal klaar voor een ontspannen weekend.

Hoe kom jij tot rust?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

10 Comments

 1. November 5, 2016 / 8:12 am

  Ik ben ook verliefd op deze lijn! Ik gebruik deze mist elke dag op mijn kussen en op de slaapkamer staan ook deze geurstokjes om helemaal te ontspannen van deze geur! 🙂

 2. Saar Vandegaer
  November 5, 2016 / 11:28 am

  Ik vind de shower foam van de DAO lijn super! Oh wat leuk die bomberjack. Relaxen in stijl 😉

 3. Sanne
  November 5, 2016 / 11:58 am

  Ziet er uit als super fijne producten. Leuke review!

 4. Samantha
  November 5, 2016 / 12:15 pm

  Wat een leuke review zeg, originele foto’s ook! 🙂 Rituals is echt een luxe, heel fijn om cadeau te doen/krijgen.

 5. Malou | Blonde Blossom
  November 5, 2016 / 12:57 pm

  Jij hebt ook echt een prachtig blog zeg! En wat een leuk artikel. De naam komt me op de een of andere manier bekend voor, maar ik zal het zeker nog eens bekijken! X

 6. November 5, 2016 / 1:52 pm

  Oeh deze lijn van Rituals lijkt me echt heerlijk! Mooie producten.

 7. nicole
  November 5, 2016 / 2:28 pm

  zien eruit als hele fijne producten!

 8. November 5, 2016 / 3:17 pm

  Die bed spray wil ik tzt ook gaan halen. Ik vind het heerlijk om met een rustgevende geur in slaap te vallen. Ik heb hem onlangs al geroken bij Rituals, maar toen nog even laten staan. Maar binnenkort ga ik hem zeker halen!

 9. Karlien - Polished Cats
  November 7, 2016 / 9:02 pm

  wat een fijne producten zeg
  nog niet bekend met deze lijn, maar ik mis wel iets precies

  liefs
  Karlien

 10. Sara
  November 8, 2016 / 4:18 pm

  Zien er inderdaad heel erg leuke producten uit. Ik hou enorm van Rituals. Toen ik laatst in de winkel was, dacht ik ohh weer een nieuwe lijn (voor kerst).. En ik ben buiten gegaan met lege handen, kwestie van wat te sparen.. haha! In principe zou ik alles wel eens willen proberen van Rituals, juist omdat ik er zo tevreden van ben.

  -xo Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?