web analytics

Rituals Ritual of Namasté Micellar Water & Toner

We kennen Rituals natuurlijk allemaal wel van hun lekkere lichaamsverzorging. Maar wist je al dat ze bij Rituals ook zeer fijne producten voor het gelaat verkopen? Wel, ik kon onlangs dankzij de Goodiebox kennismaken met het Rituals Ritual of Namasté Micellar Water.

Ik vond dit product zo fijn dat ik het meteen full size heb gekocht, samen met de bijhorende Toner. Inmiddels heb ik de producten al even in huis en heb ik ze uitgebreid kunnen testen.

In dit artikel vertel ik dan ook graag meer over het Rituals Ritual of Namasté Micellar Water en de Namasté Toner. Kijk je mee?

Ritual of Namasté Micellar Water (€ 12,90)

Micellair water is de ideale tool om make-up, talg en andere viezigheid mee te verwijderen. De micellen in het micellair water trekken alles aan zodat je makkelijk alles kan verwijderen. Je kunt het dus zowel ‘s avonds gebruiken als je make-up draagt maar je kunt het ‘s ochtends ook goed gebruiken om al het zweet en talg van de nacht voordien te verwijderen.

Het Rituals Ritual of Namasté Micellar Water is een goed product om dit mee te doen. Ik ontdekte dit product in de Goodiebox van mei 2021 en sindsdien is dit mijn go-to micellair water.

Dit product is volledig cruelty free, ruikt heerlijk naar rozen en irriteert mijn (gevoelige) huid helemaal niet. Het water haalt alles zeer snel en efficiënt weg waardoor je ‘s avonds vlug kunt gaan slapen en ‘s ochtends snel de deur uit bent.

Als ik dit micellair water gebruik merk ik ook dat mijn poriën meteen heel erg schoon zijn zonder dat de huid trekkerig of branderig aanvoelt. Ander micellair water reinigt mijn poriën niet zo goed als deze van Rituals dus dat is ook nog een enorm groot pluspunt! Dat maakt deze van Rituals al gelijk een stuk fijner dan de meeste andere micellaire waters.

Ritual of Namasté Clarifying Facial Tonic (€ 12,90)

Een toner gebruik je altijd na het reinigen van de huid, het is als het ware de laatste stap in je reinigingsroutine voor je overstapt naar de verzorgende producten.

Bij Rituals vind je een heel fijne toner en dat is deze Clarifying Facial Toner. Deze toner verheldert en kalmeert en is ook nog eens geschikt voor de normale, droge en gevoelige huid.

De toner bevat krachtige, natuurlijke ingrediënten zoals heilige lotus, Indiase roos en aloë vera die je huid kalmeren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De werking van de aloë vera merk je meteen, je huid wordt meteen van bij het eerste contact dus al lekker gekalmeerd. Daarom vind ik deze toner zo fijn op warmere dagen! Zeker in combinatie met het micellair water krijg je een fijne routine die perfect is op (zomerse) dagen waarop je niet zoveel make-up draagt.

Moest je nog op zoek zijn naar fijne cruelty free reinigingsproducten die de huid niet irriteren en die dus ook goed geschikt zijn voor een gevoelige huid: kijk dan zeker eens bij Rituals.

De Rituals Ritual of Namasté producten zijn te koop bij Rituals, Bol.com en ICI PARIS XL België.

Heb jij de gelaatsverzorging van Rituals al geprobeerd?

 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. July 19, 2021 / 10:22 am

    Dit klinkt goed zeg! Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar als ik weer eens bij Rituals in de buurt kom ga ik zeker kijken. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?