web analytics

Rituals Ritual of Sakura Body Cream

Er zijn gewoon zo van die iconische producten die echt een plaats verdienen op mijn blog. Producten die al jarenlang meegaan zonder in te boeten op kwaliteit. Een van die producten is de Rituals Ritual of Sakura Body Cream.

De Ritual of Sakura lijn bestaat al zo verschrikkelijk lang maar doordat ze zo oud is wordt ze tegenwoordig iets vaker vergeten. Het ideale moment dus om er nog eens wat extra aandacht aan te besteden!

Rituals The Ritual of Sakura producten

Rituals The Ritual of Sakura

Er zijn gewoon van die geuren die absoluut tijdloos zijn en elk seizoen perfect te gebruiken zijn. De geur van Japanse Kersenbloesem, ook wel Sakura genoemd, is voor mij zo’n iconische geur.

Je kunt de geur van sakura het best omschrijven als zacht en fris, een beetje vergelijkbaar met de geur van vers gewassen lakens. Lekker bloemig maar toch ook zo zacht en vrouwelijk tegelijkertijd.

Binnen de Rituals Ritual of Sakura lijn vind je een heleboel fijne producten met deze heerlijke geur. Doucheschuim, geurkaarsen, handcrème en ga zo maar verder. Je kunt je hele lichaam én huis volledig hullen in de heerlijke geur van Japanse Kersenbloesem.

Rituals The Ritual of Sakura bodycream

Ritual of Sakura Body Cream

Een van mijn persoonlijke favorieten is de Rituals Ritual of Sakura Body Cream, ook wel bekend als de Rituals Magic Touch cream.

Deze lekkere bodycream is eigenlijk alles wat je zou verwachten van een bodylotion. Hij is zeer vloeibaar en makkelijk aan te brengen maar zorgt tegelijkertijd ook voor een zijdezachte huid.

De zachte en vrouwelijke geur kun je werkelijk het hele jaar door gebruiken en zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Daarom vind ik de Ritual of Sakura producten dan ook ideaal om cadeau te doen. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die deze geur niet lekker vinden.

Rituals Ritual of Sakura Bodycream Magic Touch

Ik heb de Rituals Ritual of Sakura Body Cream al sinds 2013 in mijn collectie zitten en telkens als hij op gaat moet ik hem gewoon opnieuw kopen. Het is echt een staple geworden in mijn collectie.

Op momenten dat mijn huid een opkikker kan gebruiken haal ik deze crème maar al te graag boven. Ik heb dan ook een klein flesje standaard aan mijn bureau staan om tussendoor eens te smeren.

Ik gebruik deze lotion over mijn hele lichaam maar ik gebruik het soms ook lokaal als handcrème. De geur van de Ritual of Sakura lijn werkt heerlijk ontspannend.

Ben je nog op zoek naar een fijne body crème die snel intrekt en een fijne, zachte geur heeft? Neem dan zeker eens een kijkje naar de Rituals Ritual of Sakura Bodycream.

Je vindt de Rituals Magic Touch crème o.a. bij Bol.com, ICI PARIS XL en natuurlijk ook bij de winkels van Rituals.

Wat vind jij van de geur van Japanse kersenbloesem?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?