web analytics

Rituals Serendipity collectie (winter 2021)

De nieuwste Rituals Serendipity collectie is een collectie die is ontworpen om je ziel te verwarmen met onverwachte vreugde,  als een prachtig eerbetoon aan het idee dat geluk het grootst is als je het niet verwacht.

De exclusieve geur van de Serendipity producten is fris, verrijkt met zachte bloemen en een houtachtig akkoord.Open your heart en verwacht het onverwachte, vier de schoonheid van aandacht, en laat je hart zich vullen met vreugde met de allernieuwste Rituals Serendipity producten.

Dit zijn alle producten binnen deze nieuwe collectie:

Foaming Shower Gel – € 9,50

Three-Phase Shower Oil – € 9,50

Body Cream – € 19,50

Kitchen Set – € 20,50

Bath Foam – € 14,50

Body Scrub – € 15,50

Body Oil – € 20,50

Eau De Parfum – € 42,50

Travel Eau De Parfum – € 14,50


Scented Candle – € 21,50

Fragrance Sticks – € 25,90

Black Tea – € 7,50

Benieuwd naar deze nieuwe producten? De nieuwe Rituals Serendipity collectie ligt op dit moment al in de winkels en is ook online verkrijgbaar.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?