web analytics

Rituals The Legend of The Dragon collectie (winter 2023)

Hou je vast want de nieuwste Rituals The Legend of the Dragon collectie voor de winter 2023 komt eraan! Geïnspireerd op de eeuwenoude verhalen van Chinese keizerlijke draken en hun mythische krachten, bestaat deze limited edition uit de betoverende geuren van pruim en cederhout.Alle producten uit de Rituals The Legend of The Dragon collectie bevatten minstens 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, behalve het autoparfum. De zoete en fruitige noten van pruim creëren een blend die zowel verfrissend als verfijnd is. Pruim staat bekend om zijn hoge concentratie aan vitamines en antioxidanten, die helpen de huid te beschermen en te voeden. De olie afkomstig van de majestueuze cederboom heeft een stimulerende houtachtige geur die kan zorgen voor een energieboost.

Benieuwd naar de collectie? Dit zijn alle producten die je binnen de Rituals The Legend Of The Dragon collectie terug kunt vinden:

Gold Foaming Shower Gel – € 9,90

Golden Body Scrub – € 17,90

Rich Body Cream – € 21,90

Fragrance Sticks – € 30,90

Geurkaars – € 24,90

Eau de Parfum – € 49,90

Autoparfum – € 22,90

Keukenset met handzeep en handbalsem – € 24,90

Gift set – € 49,90

Parfum kwastenset – € 31,90

De collectie is verkrijgbaar vanaf 2 oktober 2023 en is limited edition.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?