web analytics

Rituals The Ritual of Banyu zomer 2018

De zomercollecties van Rituals zijn bij mij altijd groot favoriet. Ze zijn gewoon altijd zo heerlijk fris en luxueus, zonder dat de producten eigenlijk veel kosten. Iedere zomer opnieuw weten ze mij weer te verrassen en dat is met de Rituals The Ritual of Banyu collectie van dit jaar zeker niet anders. In dit artikel laat ik een aantal producten uit deze collectie zien. Kijk je mee?

Rituals The Ritual of Banyu

De nieuwe Rituals The Ritual of Banyu zomercollectie is geïnspireerd op een eeuwenoude Balinese ceremonie en brengt een eerbetoon aan de krachtige helende eigenschappen van water.

Deze nieuwe limited edition collectie staat in het teken van water als de stromende wijsheid van het leven en de manier waarop de natuur lichaam, geest en ziel reinigt. Het helpt bij het loslaten van je dagelijkse fysieke en spirituele zorgen.De producten bevatten reuzenkelp en Balinees zeezout, zijn intens voedend voor je huid én ontspannend voor je geest.

Balinees zeezout heeft een natuurlijk zuiverende werking en is rijk aan essentiële mineralen. Kelp is rijk aan vitaminen en staat bekend om de kalmerende werking op de huid. Het wordt vaak gebruikt om de huid een gezonde glans te geven. Deze ingrediënten geven ook een zeer frisse en zomerse geur af, redelijk unisex zelfs. Ik ben alleszins fan!

Rituals The Ritual of Banyu

Een product dat binnen elke collectie altijd terugkomt is de bekende Shower Foam van Rituals. Een echte klassieker en dat is geheel terecht! De Shower Foams van Rituals zijn namelijk zó rijk en schuimen echt fantastisch goed, veel beter als bij andere merken. Ik gebruik ze zelfs geregeld als scheerschuim, zo vol zijn ze. Dat is bij deze Ritual of Banyu Sea Treasure Shower Foam (€ 8,50) ook zeker niet anders!

Deze doucheschuim combineert de zuiverende werking van Balinees zeezout met de revitaliserende en hydraterende eigenschappen van kelpmineralen. De frisse, zilte geur laat je even wegdromen naar tropisch Bali. Ondanks dat hij zo sterk schuimt is hij dus niet uitdrogend voor de huid.

Rituals The Ritual of Banyu

De The Ritual of Banyu Kitchen Set (€ 19,50) is ook zeker de moeite waard. In deze set vind je de Waterfall of Wonder Hand Wash en de Secrets of the Sea Hand Balm terug. Als je je handen hiermee wast ruiken ze echt zaaaaalig, echt precies gewoon alsof je op vakantie bent naar een verre tropische bestemming.

De Hand Wash is heel erg verzorgend en droogt de handen absoluut niet uit. Hij geeft een lekker vol schuim en voelt echt fijn aan in gebruik.  De frisse geur blijft trouwens ook heel erg lang hangen, zelfs als je de handcrème niet gebruikt.

Als je extra lang wilt genieten kun je de handcrème erna opbrengen. Deze hand balm trekt, ondanks dat hij wat dikker is, toch wel vrij snel in in de huid. Erg fijn als het weer wat warmer gaat worden en je wilt niet plakkerig aanvoelen. Deze crème heeft diezelfde frisse waterige unisex geur en trust me, de geur blijft echt héél lang hangen. Precies alsof je parfum hebt opgedaan!

Rituals The Ritual of Banyu

Ik ben echt zo ongelofelijk blij met de Rituals Ritual of Banyu collectie, ook al breekt men hart wetende dat het limited edition is. Elke keer als ik de producten gebruik verbaas ik me weer over de heerlijke frisse geur. Buiten de zalige geur is het ook gewoon fijn om je huid en handen te kunnen reinigen zonder dat ze uitdrogen. Voor mij is deze collectie dus een schot in de roos!

Deze collectie is dus inderdaad limited edition voor deze zomer dus als je de producten wilt scoren, wacht dan zeker niet te lang. De producten van Rituals zijn te koop via hun winkels maar ook via de webshop. Als je de kans krijgt om de collectie eens te besnuffelen in store, zeker doen!

Lijkt deze collectie jou iets?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?