web analytics

Rituals The Ritual of Dao Night Balm

Tijdens je slaap herstelt je lichaam volledig, daarom is slaap zo belangrijk. Ook voor je huid want de celvernieuwing is het actiefst tijdens de nacht. Een fijn product om ‘s nachts te gebruiken is de Rituals The Ritual of Dao Night Balm. Deze rijke balsem is ideaal als je écht zachte handen wilt! In dit artikel vertel ik je meer over deze favoriet van mij.

Rituals The Ritual of Dao Night Balm

Je handen zijn enorm belangrijk. Je gebruikt ze bij zowat alles, wast ze continu en ze worden ook continu blootgesteld aan UV-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Daardoor zijn je handen de eerste plaats waarop je tekenen van huidveroudering kunt spotten. Een goede verzorging en bescherming is dus écht wel nodig!Een handcrème is de ideale manier om dit aan te pakken en de Rituals handcrèmes zijn hier ideaal voor.

Wil je nog een stapje verder gaan dan een normale handcrème? Dan is de Rituals The Ritual of Dao Night Balm zeker een goed idee.

Rituals The Ritual of Dao Night Balm

De Rituals The Ritual of Dao Night Balm is een dikke handcrème die speciaal ontwikkeld is om ‘s nachts te gebruiken. Tijdens de nacht gaan je huidcellen zichzelf vernieuwen dus alles wat je dan aanbrengt gaat extra goed werken.

De Dao Night Balm is dus echt een balsem, zoals de naam al doet vermoeden. Hierdoor is hij zo dik en plakkerig, dat is ook niet echt prettig om overdag mee te werken.

‘s Nachts heb je hier helemaal geen last van en als je ‘s ochtends wakker wordt is de balsem volledig ingetrokken.

De nachtbalsem bevat verder ook een heleboel sterk verzorgende ingrediënten waaronder o.a. palmitinezuur, stearinezuur en 41% glycerine. Doordat er zo’n hoog percentage glycerine in zit verzorgt hij zelfs de meest droge handen!

Rituals The Ritual of Dao Night Balm

Verder heeft de Dao lijn van Rituals ook een heerlijk ontspannende geur. Ze hebben meerdere ontspannende producten in het gamma zitten zoals o.a. een roller om mee te ontspannen, een pillow spray, … Dankzij de lekkere geur kun je dus ook beter en relaxter in slaap vallen.

Ik heb inmiddels al een aantal van deze handcrèmes versleten. Zeker in de winter vind ik het zalig om te gebruiken omdat het mijn handen zó goed verzorgt zonder dat ik overdag last heb van plakkerige handen.

Rituals The Ritual of Dao Night Balm

Heb je dus echt last van extreem droge handen? Wil je je handen graag verzorgen op een low maintenance en kalmerende manier? Dan is de Rituals The Ritual of Dao Night Balm zeker iets voor jou!

De Rituals The Ritual of Dao Night Balm kost € 10,00 en is o.a. te koop bij Bol.com.

UPDATE JANUARI 2022:

Helaas kun je deze handcrème tegenwoordig niet meer terugvinden bij Rituals. Binnen Rituals werd de Dao collectie volledig vervangen door een vernieuwde lijn, de Jing lijn. Ook verkopen ze op dit moment geen Night Balms meer, al hebben ze wel nog een groot assortiment aan andere handcrèmes die ook heel erg fijn zijn.

Neem dus zeker eens een kijkje op Bol.com of op de website van Rituals om hun nieuwe handcrèmes te bekijken.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

3 Comments

  1. December 19, 2018 / 9:50 am

    Wat een lekkere balsem zeg. Ik vind deze lijn ook zo lekker ruiken!

  2. Karin
    June 8, 2020 / 4:44 pm

    Zo fijn niet meer te krijgen.vervangwn door jing handcream. Maar niet speciaal v de nacht. Zo jammer zo blij mee. Overal uitverkocht 😞

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?