web analytics

Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub review

Nu het steeds kouder werd is het des te leuker om te genieten van een heerlijk warme douche. Met de unieke Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub maak je dat gevoel alleen nog maar leuker.

Deze voedende bodyscrub met verwarmende gember en verfrissende eucalyptus zorgt voor een speciale ervaring onder de douche.

In dit artikel vertel ik er graag meer over. Kijk je mee?

foto van de Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub

Het Rituals The Ritual of Hammam ritueel

De Rituals The Ritual of Hammam is een van de meest populaire geurlijnen van Rituals. De lijn staat helemaal in het teken van de hammam, een intens zuiverend ritueel dat je huid écht goed schoon krijgt.

De producten uit de Hammam lijn hebben allemaal de heerlijke geur van eucalyptus en rozemarijn. Hierdoor werken ze lekker ontspannend en geven ze je het gevoel alsof je in een spa zit.

Binnen het Hammam gamma vind je heel wat producten terug. Zwarte zeep, haarproducten, doucheschuim, geurkaarsen en natuurlijk ook de Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub.

foto van de scrubdeeltjes in de Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub

Hoe werkt de Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub?

De Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub is een zeer uniek product. Deze scrub op basis van zeezout is namelijk niet zomaar een scrub!

Dankzij de verwarmende gember en verfrissende eucalyptus geeft deze scrub een verwarmend, tintelend effect op de huid. Je brengt gewoon wat scrubdeeltjes aan op de huid, brengt ze aan in cirkelvormige bewegingen en daarna spoel je ze gewoon af.

Daarna zul je merken dat je huid op een aangename manier warmer aan zal voelen. Het tintelende gevoel werkt natuurlijk heerlijk ontspannend, zeker tijdens koude en regenachtige dagen.

Dat tintelende gevoel helpt trouwens ook tegen vermoeidheid. Daarom gebruik ik de Hammam Hot Scrub graag op mijn benen om mijn benen ‘s avonds te verlichten.

Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub ingrediënten

Verzorging

De Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub is ook ideaal als je last hebt van een droge huid. Het is namelijk een scrub op oliebasis die een lekker laagje achterlaat na het scrubben.

Zoals je kunt zien staat het ingrediënt glycerine quasi bovenaan in de ingrediëntenlijst, wat betekent dat er lekker veel glycerine in het product verwerkt zit. Glycerine is een sterk verzorgend ingrediënt dus dat is natuurlijk altijd fijn!

Met deze scrub mag je er dus zeker van zijn dat je benen niet alleen zacht maar ook verzorgd aan zullen voelen na het douchen.

Rituals The Ritual of Hammam Hot Scrub

Conclusie

Als je nog op zoek bent naar een fijne scrub voor de herfst of winter kan ik je deze zeker aanraden. De heerlijke eucalyptusgeur en het verwarmende effect maken deze scrub het perfecte product voor het najaar.

De scrub voelt gewoon zo lekker luxe aan waardoor ik het het geld echt waard vind. Ik koop hem dan ook geregeld opnieuw!

De Rituals Hammam Hot Scrub kost € 14,90 en is o.a. verkrijgbaar bij Rituals zelf alsook bij De Bijenkorf.

Heb jij al iets uit het Hammam ritueel geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. October 18, 2020 / 12:36 pm

    Ja, deze is zooo fijn! De geur is ook echt heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?