web analytics

Rituals The Ritual of Holi collectie

Het schuimt en bruist en geeft douchen een heel nieuwe dimensie. Maak kennis met de nieuwste, kleurrijkste Rituals lijn: The Ritual of Holi. Deze gloednieuwe lijn werd ontworpen met tieners in het achterhoofd. De inspiratiebron was een eeuwenoude Indiase traditie die de komst van een nieuw, kleurrijk seizoen viert en uitdraagt dat het leven vooral heel leuk moet zijn. In dit artikel vertel ik meer over de nieuwe Rituals The Ritual of Holi producten!

Rituals The Ritual of Holi

Rituals is een merk dat vooral bekend staan om de cleane verpakkingen en rustige subtiele geuren, een merk waarbij je echt tot rust komt. Wel, dit keer willen ze het bij Rituals eens over een andere boeg gooien. Daarom lanceren ze de Rituals The Ritual of Holi collectie, een collectie geïnspireerd op het leven van tieners.

Het is dus een hele vrolijke collectie met kleurrijke verpakkingen en zoete geuren geworden. Er komen veel oude bekenden terug zoals de Shower Foam maar ook compleet nieuwe producten voor Rituals, waaronder zelfs bruisballen!

De producten van deze lijn bevatten de unieke combinatie van witte lelie en perzikbloesem of de verfrissende combinatie van flamingobloem en roze grapefruit. Heerlijk dus ook voor de zomer!

De producten binnen de Rituals The Ritual of Holi collectie:

Rituals The Ritual of Holi

Holi Moley Foaming Shower Gel

Een voedende gel die in schuim verandert zodra je deze masseert op de vochtige huid.

Shower Flower Shower Foam

De Ritual of Holi fun begint als je in de flacon knijpt en het schuim er in bloemvorm uit komt. Prachtige witte lelie en heerlijke perzikbloem creëren samen een snoepzoete geur die in je huid trekt. Bevat verder ook geen parabenen, siliconen of minerale oliën.

Jellylicious Wobbling Shower Jelly

Een voedende zeep met een textuur die het midden houdt tussen vloeibaar en vast en die heerlijk gaat schuimen als hij in aanraking komt met water. Ontspannende flamingobloem en sprankelende roze grapefruit zorgen samen voor een feest voor je huid.

Ritual of Holi Cream On Body Cream

Rijke en fluweelzachte body cream met een zoete geur die heerlijk aanvoelt op de huid.

Holi Crackle Crackling Body Mousse

Knisperende en verkoelende body mousse die de huid hydrateert en voedt. Deze mousse werkt zowel verfrissend als kalmerend.

You’re The Bomb! Fizzing Bath Bomb

Deze Fizzing Bomb kleurt je badwater, ruikt heerlijk en het bruisen maakt je huid heerlijk zacht tijdens het baden.

Pinky Promise Flower Bath Bomb

In deze Flower Bomb zitten echte bloemblaadjes waardoor je huid na het baden naar roze rozen ruikt.

Party Time Confetti Body Scrub

Een 2-in-1 product dat je huid zowel reinigt als verzacht.

Plastic-Fantastic DIY Rubber Mask

Deze vloeibare maskerpasta hardt uit tot een te grappig, rubberen masker dat na het verwijderen een stralende teint tevoorschijn tovert. Het hydrateert, herstelt de elasticiteit van je huid en maakt deze lekker glad. Het is de ultieme detox voor je huid die bovendien voorzichtig onzuiverheden verwijdert.

Deze Rituals The Ritual of Holi producten zijn vanaf augustus 2018 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels en op RITUALS.com.

Lijkt deze collectie jou iets?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?