web analytics

Rituals The Ritual of Namasté Velvety Smooth Cleansing Foam

Bij Rituals kun je niet alleen terecht voor heerlijke lichaamsproducten, je vindt er ook heel wat fijne huidverzorging voor het gezicht terug!

Binnen hun vernieuwde The Ritual of Namasté gamma vind je een uitgebreid aanbod aan gezichtsverzorging terug. Een product dat binnen deze lijn behoort is de Rituals The Ritual of Namasté Velvety Smooth Cleansing Foam.

Deze lekkere reinigingsschuim is perfect om je huid op een zachte manier te reinigen en te verfrissen. In dit artikel vertel ik meer over dit product!

De Rituals The Ritual of Namasté Velvety Smooth Cleansing Foam is een zeer unieke gezichtsreiniger, zeker als je het vergelijkt met andere producten binnen diezelfde categorie.

Het is een product om je gezicht mee te reinigen maar vreemd genoeg bevat dit product geen zeep! Meestal als we aan reinigende producten denken associëren we dit automatisch met zeep.

Doordat deze reiniger zeepvrij is is hij lekker mild voor de huid waardoor hij ook perfect geschikt is voor de gevoelige huid.

Daarnaast droogt de reiniger de huid dus ook niet uit (want zeep heeft een uitdrogend effect!) maar laat hij de huid superzacht achter.

Hoe gebruik je de Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam?

Maak je gezicht en hals eerst goed vochtig voor je het product aanbrengt. Masseer nadien het product zachtjes in de huid tot het gaat emulgeren.

Je zult merken dat er snel een lichte, melkachtige schuimlaag zal ontstaan. Het is dus geen dik schuim zoals je bij de meeste reinigers krijgt maar eerder een zachte schuimlaag.

Spoel nadien deze schuimlaag af met lauwwarm water et voila: je huid is lekker proper en voelt nog steeds zacht aan!

Ik heb de Rituals Velvety Smooth Cleansing Foam nu al een tijdje in gebruik en voor mijn gevoelige huid is deze reiniger echt perfect!

Ondanks de schuim droogt het de huid dus niet uit maar voelt het echter verzorgend aan. Na het reinigen heb je dus ook geen last van een trekkerige huid.

Danzkij de zachte geur van lotus en moringa wordt het reinigen van je huid ook een echte beleving. Je geraakt meteen helemaal ontspannen dankzij deze lekkere frisse geur, zeker ‘s ochtends!

Heb je dus wel eens last van een droge en/of gevoelige huid die niet zo goed tegen zeep kan? Of je wilt zeep in het algemeen gewoon vermijden? Dan moet je de Rituals The Ritual of Namasté Velvety Smooth Cleansing Foam gewoon een keertje proberen.

Deze reinigingsschuim zorgt voor een zachte en verzorgde huid die totaal niet trekkerig aanvoelt. De lekkere geur is uiteraard ook een mooi pluspunt!

Je vindt deze reiniger voor € 12,90 bij de Rituals verkooppunten zoals Bol.com of hun eigen webshop en winkels.

Heb jij de gezichtsverzorging van Rituals al geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?