web analytics

Rituals The Ritual of Yozakura collectie

De The Ritual of Sakura geurlijn van Rituals staat al jarenlang bekend omwille van de heerlijke geur van Japanse kersenbloesem. Binnenkort bouwt Rituals daar nog op verder met de nieuwste Rituals The Ritual of Yozakura collectie.

Waar Sakura staat voor de dag, staat Yozakura voor de nacht. Deze nieuwe lijn bestaat uit een reeks van bath-, body- en homeproducten. De producten bevatten ingrediënten zoals Yoshino-kers en zwarte-rijst-extract en ruiken heerlijk mysterieus.

In dit artikel vertel ik meer over deze nieuwe geurlijn en stel ik de producten aan jullie voor!

Bij Rituals draait alles om beleving. Hun Ritual of Sakura geurlijn, met de geur van Japanse kersenbloesem, is dan ook een van hun bestverkochte geurlijnen. Als je deze geur ruikt, dan waan je je gelijk in een Japanse tuin.

Bij Sakura draait alles om lichtheid en om stralend de dag door te komen. Om dit concept aan te vullen hebben ze dus The Ritual of Yozakura gelanceerd. Bij Yozakura draait het om diezelfde schoonheid van de kersenbloesem maar daarbij het mysterieuze en zwoele van de nacht.Binnen deze nieuwe collectie vind je weer heel wat klassiekers van Rituals terug waaronder de Shower Foam en de homeproducten maar ook tal van nieuwigheden.

Dit zijn alle nieuwe producten binnen de Rituals The Ritual of Yozakura limited edition collectie:

Body Serum

Shower Foam

Hair & Body Mist

Pink Sugar Scrub

Rich Body Cream

Shimmering Body Oil

Sake Bath Milk

Home Perfume, Fragrance Sticks,  Scented Candle

De Rituals Ritual of Yozakura collectie is limited edition en is op dit moment verkrijgbaar bij de winkels en webshop van Rituals.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?