Rodial Dragon’s Blood Deluxe Cleansing Water review

Als je aan het reinigen van je gelaat denkt denk je automatisch voornamelijk aan een schoon gezicht zonder make-up. Maar wist je dat je, tijdens het reinigen van je huid, je gelaat eigenlijk ook al moet verzorgen?

Je hoeft niet te wachten op een nachtcrème of een serum om de huid te verzorgen, deze stap begint eigenlijk al bij het schoonmaken. Een verzorgende reiniger, zoals het Rodial Dragon’s Blood Deluxe Cleansing Water, kan je hierbij helpen.

Deze unieke reiniger maakt niet alleen je huid schoon maar verzorgt deze ook tegelijkertijd dankzij zijn hydraterende ingrediënten. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Het Dragon’s Blood Deluxe Cleansing Water van Rodial

Een goede huidverzorgingsroutine begint áltijd bij het reinigen van de huid en het verwijderen van je make-up. Er is namelijk niets slechter voor je huid dan je make-up te laten zitten. Wie huidveroudering vroegtijdig tegen wilt gaan kan maar best z’n make-up goed verwijderen!

Om je make-up weg te halen kun je gebruik maken van een micellair water. Een micellair water trekt alle viezigheid (zoals talg, make-up en zweet) aan en verwijdert het nadien.

Het Dragon’s Blood Deluxe Cleansing Water van Rodial doet dit ook maar gaat zelfs nog een stapje verder. Dit reinigende water werkt namelijk ook verzorgend!

Het Dragon’s Blood Deluxe Cleansing Water van Rodial heeft een aantal unieke voordelen t.o.v. klassieke micellaire waters.

Het belangrijkste ingrediënt van dit product is het ‘dragon’s blood’ oftewel drakenbloed. Gelukkig geen echt drakenbloed maar een fruitextract dat extra verzorgend werkt voor de huid.

Daarnaast bevat het product ook hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die water aantrekt en vastzet waardoor de huid extra goed gehydrateerd wordt.

Ook bevat dit cleansing water rozenwater, een ingrediënt dat de gevoelige huid kalmeert, en vitamine B3 voor een extra stralende teint.

De verpakking

Naast alle extra ingrediënten heeft het Dragon’s Blood Deluxe Cleansing Water van Rodial nog een ander groot voordeel: de verpakking.

We weten allemaal wel hoe irritant micellaire waters kunnen zijn en hoe vaak je de helft van het product gewoon over je hand heen morst.

Het Rodial Dragon’s Blood micellair water heeft hier gelukkig de oplossing voor en dat is dit handige pompje. Doordat je je wattenschijfje rechtstreeks op het pompje kunt zetten komt al het product rechtstreeks op het wattenschijfje direct.

Je hoeft dus niet bang te zijn om te morsen of om teveel product te gebruiken, het pompje zorgt gelijk voor de juiste hoeveelheid.

Ik vind dit micellair water zeker fijn in gebruik en voel dan ook het verschil met ‘normale’ micellaire waters. Hij haalt mijn make-up goed weg maar zorgt tegelijkertijd ook voor een verzorgde en gehydrateerde huid. Andere reinigers durven mijn huid al eens trekkerig achterlaten, bij deze reiniger heb ik dat gevoel dus niet.

Het handige pompsysteem zorgt er ook voor dat je met veel plezier je make-up weg kan halen, zonder al te veel gedoe.

Wie fan is van micellair water zou dit product van Rodial zeker eens moeten proberen. Als je eerder dol bent op iets dikkere reinigers zoals een lotion of een toner, dan zou ik dit product eerder skippen want het is echt wel echt een vloeibaar, waterig product.

Het Rodial Dragon’s Blood Deluxe Cleansing Water kost € 19,45 voor 100 ml en is te koop bij Lookfantastic Nederland.

Heb jij de producten van Rodial al eens geprobeerd?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?