Roger&Gallet Fleur d’Osmanthus

De geuren van Roger&Gallet worden steeds bekender en dat is met reden! Ze zijn niet al te duur, ruiken heerlijk en blijven ook nog eens lekker lang hangen. Vandaag laat ik je graag Roger&Gallet Fleur d’Osmanthus zien, een heerlijke bloemige geur met een vleugje citrus. Kijk je mee?

Roger&Gallet Fleur d'Osmanthus

“De eau de toilette Fleur d’Osmanthus is geïnspireerd op een Chinese tuin van Eden: een euforie van heerlijke bloemenaroma’s met pittige accenten van citrus en hout. De frisse, vrolijke noten van osmanthusbloesem, met een hart van essentiële mandarijn-, pompelmoes- en benzoë-olie, bezorgen lichaam en geest een gelukzalig gevoel.”

Roger&Gallet Fleur d’Osmanthus is een zeer speciale geur die je niet verwacht als je naar de geurnoten kijkt. Als ik denk aan mandarijn en pompelmoes denk ik aan een extreem frisse geur die perfect is voor warme zomerdagen. Fleur d’Osmanthus is echt het tegenovergestelde van wat je zou verwachten!

Roger&Gallet Fleur d'Osmanthus

De geur van Roger&Gallet Fleur d’Osmanthus

Bij een eerste keer snuffelen ruik je de mandarijn maar deze komt op een zeer speciale manier naar voren. Door alle toegevoegde bloemnoten krijg je een iets zwaardere geur dan je van een mandarijngeur zou verwachten. Er zitten ook tonkabonen en neroli in verwerkt die nog meer van die gezellige warmte toevoegen.

Hij kan wel doorgaan voor een zomergeur maar is dit niet de typische geur die je zou verwachten. Ik vind hem ook zeer goed geschikt voor lente én herfst door de bepaalde warmte die erin verwerkt zit. Het is echt een classy en veelzijdige geur die volgens mij ook bij veel leeftijden past.

Roger&Gallet Fleur d’Osmanthus is een eau fraîche, wat je best kunt vergelijken met een eau de cologne of body mist. Het is dus vooral bedoeld om gedurende de hele dag te gebruiken ter opfrissing. Verwacht dus zeker geen houdbaarheid vergelijkbaar met een eau de parfum want dat zul je niet krijgen.

Roger&Gallet Fleur d'Osmanthus

Wel houdt hij het zeker een paar uurtjes vol voor je opnieuw moet sprayen, wat ik zeer goed vind bij dit soort geuren! Bij de parfums van Roger & Gallet vind je ook nog een heel gamma aan lichaamsproducten zodat je de geuren goed kunt layeren. De producten zijn ook nog eens goed geprijsd dus ideaal om cadeau te doen in de vorm van een setje!

De producten van Roger&Gallet zijn te koop bij de apotheek en bij Ici Paris XL. Online vind je ze o.a. bij apotheek Viata, waar ze op dit moment een leuk cadeausetje in de afslag hebben staan. Zeker het bekijken waard!

Heb jij al eens iets van Roger & Gallet gebruikt?

Share:

2 Comments

  1. Daniëlle
    August 5, 2017 / 11:27 am

    Klinkt als een fijne geur. Ik vind het erg mooie producten, Ik kende dit merk nog niet,

  2. Christine
    August 9, 2017 / 1:45 pm

    Ik heb al wel eens iets van mama gepikt van Roger & Gallet, deze geur zou me niet meteen aanspreken maar nu ik je beschrijving lees misschien weer wel..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?