web analytics

Rude Cosmetics The Roaring 20’s Carefree palette

Een tijdje geleden vertelde ik al over het Rude Cosmetics Nude York face palette, een prachtig gezichts- en oog palette waarmee je gelijk een complete look kunt maken.

Toen ik bij Kruidvat was nam ik naast dit palette ook nog het Rude Cosmetics The Roaring 20’s Carefree palette, een oogschaduw palette vol met warme oogschaduwtinten.

Rude Cosmetics is een merk dat in 2016 het levenslicht zag in Los Angeles, Californië. Het merk bestaat dus nog niet zo heel erg lang maar is sinds kort wel al gewoon te koop bij drogisterijketens Di en Kruidvat. Hun motto draait erom dat het niet uitmaakt of je voor een opvallende of subtiele look gaat, zolang je maar goed in je vel zit.

Bij Rude draait het dus niet alleen om het uiterlijk maar ook om het innerlijke aspect. Daarom zien al hun producten er niet alleen leuk uit langs de buitenkant, ook de kwaliteit van de producten is heel erg goed.

Het Nude York Face palette was een absolute schot in de roos dus natuurlijk was ik ook heel erg benieuwd naar hun grotere palettes waaronder dus ook dit The Roaring 20’s Carefree palette valt.

Het The Roaring 20’s Carefree palette is een palette met 20 verschillende warme tinten. Ze komen in verschillende finishes, van satijn en mat tot shimmers en zelfs metallics. Ook kun je zien dat er een aantal oogschaduwkleuren met een speciaal patroontje inzitten.

De kleuren variëren van heel licht en nude tot lekker donker en opvallend. Met dit palette kun je dus een mooie daglook voor het werk of school maken maar ook voor een uitgaanslook is dit palette goed geschikt.

Door de matte nudetinten heb je een compleet doosje en heb je dus ook geen ander palette nodig om een complete look te creëren. Daardoor is dit doosje ook perfect om mee te nemen op reis, mede dankzij de handige spiegel die er in zit.

Natuurlijk moet het niet alleen mooi zijn, de kwaliteit moet ook goed zijn en dat is gelukkig wel het geval bij dit Roaring 20’s palette. Net zoals alle andere producten van Rude Cosmetics is de kwaliteit weer top.

Ik laat hierboven enkele swatches zien waarop je perfect kunt zien hoe de kleuren performen op de huid. Zowel de matte tinten als de shimmers en de metallics geven echt wel voldoende pigment af.

De oogschaduw voelt zacht aan, laat zich makkelijk blenden en is niet te korrelig. De meer glitterende tinten geven wel een beetje af op je wangen als je niet voorzichtig bent maar dat is met de meeste oogschaduw van dat type wel het geval.

Ook blijft de oogschaduw heel erg goed zitten doorheen de dag.

Als je graag warme tinten draagt, dan is dit Rude Cosmetics The Roaring 20’s Carefree palette absoluut een aanrader.

De oogschaduw is kwalitatief echt top en je krijgt telkens een mooi resultaat als je deze oogschaduw gebruikt. Ook is het een heel fijn doosje om mee te nemen aangezien je meteen een compleet palette krijgt inclusief een handige grote spiegel.

In mijn ogen is dit palette elke cent meer dan waard!

Je vindt de producten van Rude Cosmetics bij de drogisterij.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?