Shimmery producten voor een mooie summer glow

Ik hou ervan als mijn huid in de zomer mooi glowy is. Het geeft gelijk zo’n gezond effect en zelfs mijn witte benen krijgen gelijk een oppepper. Inmiddels heb ik een heleboel shimmery producten verzameld die voor die mooie glow zorgen. Van bodycream tot zelfs parfum, ik kan er geen genoeg van krijgen. Kijk je mee?

Glowy-4

Ik begin allereerst met de twee body creams/butters die ik in mijn collectie heb. Een daarvan is echt al járen favoriet bij mij en dat is Mylène Femme Fatale. Het heeft echt een zware overheersende geur maar de geur is zó lekker! Vrouwelijk, sensueel maar toch ook tegelijkertijd zomers. Deze body butter is echt extreem shimmery dus ik gebruik hem eigenlijk vooral op mijn schouders en decolleté in de zomer. Femme Fatale kost € 16,50 voor 200 ml maar je doet er echt lang mee.

Next up is de Rituals Soul Shimmering Body Cream uit de recente The Ritual of Karma collectie. Qua geur is hij heerlijk fris en veel minder zwaar dan Femme Fatale. Ook de shimmers zijn veel minder opvallend maar geven alsnog een heel mooi resultaat als de zon op je lichaam schijnt. Deze gebruik ik wel vaker voor mijn benen omdat het niet voor een discobal effect zorgt. Deze Body Cream kost € 17,50 voor 200 ml.

Glowy-1

In dit lijstje heb ik gelukkig ook een budgetproof product dat lekker makkelijk verkrijgbaar is: Kruidvat Body Oil Warm Vanilla Shea Butter. Deze heerlijke lichaamsolie laat ook een subtiele warme shimmer achter die perfect is voor de zomer. Als je niet into de frisse geurtjes bent dan is dit product vast iets voor jou. Hij ruikt heerlijk warm naar een mix van vanille en shea butter én de geur blijft ook nog eens lekker lang hangen.

De olie is ook zeer hydraterend dus perfect geschikt om op je benen te gebruiken als ze een oppepper kunnen gebruiken. De Kruidvat Body Oil kost € 3,99 voor 150 ml.

Glowy-2

Laatste in dit lijstje is een merk dat helaas niet verkrijgbaar is in België maar wel het vermelden waard, zeker nu dat veel mensen binnenkort op vakantie vertrekken. Ik heb het over Bath & Body Works en hun Beautiful Day Diamond Mist. Deze mist ruikt echt heerlijk sterk naar zoete appels en de geur blijft lekker lang hangen. De shimmers die erin zitten zijn zilver en vrij aanwezig, je ziet ze echt heel goed zitten op de huid. De geur is echt dé ultieme zomergeur!

Bath & Body Works is o.a. verkrijgbaar in de Verenigde Staten maar voor internationale verkooppunten kun je terecht op hun website. In Warschau zit er ook een vrij grote in het winkelcentrum aan het centraal station!

Glowy-3

Producten met shimmers en glitters kunnen mij gewoon zo blij maken en brengen me gelijk in een zomers sfeertje. Als ze dan ook nog eens lekker ruiken of hydraterende eigenschappen hebben dan ben ik helemaal blij natuurlijk. Ik wil binnenkort ook zeker eens gaan DIY-en en mijn eigen shimmery lotion maken maar daar moet ik dus eerst wat mee experimenteren voor ik het resultaat ga online gooien, haha.

Gebruik jij vaak shimmery producten op je lichaam? 

Share:

2 Comments

 1. Anna Gerrie - Beautyonthefarm
  May 30, 2016 / 4:55 pm

  Leuke producten! Ik gebruik zelf nooit shimmers op mijn lichaam, alleen in oogschaduw 🙂

 2. Saraya
  May 30, 2016 / 10:18 pm

  Die van Myléne heb ik ook en die is inderdaad heerlijk!
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?