Shoplog Beautynetkorea

Ik ben echt dol op Koreaanse skincare! Koreanen hebben altijd zo’n mooie huid omdat ze echt fijne producten gebruiken. Sinds een tijdje probeer ik me er wat meer in te verdiepen dus tijd dat ik weer eens wat nieuwe dingetjes kocht. Ik bestelde een tijdje terug een paar kleine items via Beautynetkorea en laat deze graag aan jullie zien. Kijk je mee?

Beautynetkorea

Beautynetkorea is een website waar je ongelofelijk veel goede deals kunt vinden op Koreaanse cosmetica. Van make-up tot skincare, je vindt er echt honderden producten. De levering gaat ook echt heel erg snel, ik heb mijn pakketjes altijd binnen de 10 dagen. Echt een fijne website om te shoppen dus!

Ik zat weer eens door mijn hele sheetmask voorraad heen en ik vertrek bijna op vakantie dus dringend tijd om wat nieuwe maskertjes aan te schaffen. Dat was voor mij de voornaamste reden om nog eens bij Beautynetkorea te bestellen.

LEES OOK: Leegeehaam – effectieve Koreaanse skincare

Beautynetkorea

Ik wou weer voor wat Etude House maskers gaan want dat is echt mijn favoriete merk als het op maskers aankomt. Toen ik naar de website ging zag ik dat alle Etude House maskers slechts 40 cent (!!!) per stuk waren. Ik heb me nog een beetje proberen in te houden en ben dus kalm gebleven, haha! Ik bestelde twee keer het Pearl masker en twee keer het Hyaluronzuur masker.

Ook mijn Etude House BB Cream die ik in Japan kocht was bijna op. Helaas is deze BB Cream discontinued dus ik moest op zoek naar een ander alternatief. Ik botste op deze Etude House Precious Mineral BB Cream Moist voor de droge huid en besloot deze te proberen. Hier volgt zeker nog een review over zodra ik hem langer heb kunnen testen. De kleur is alleszins perfect voor mijn lichte huid dus so far so good!

Beautynetkorea

Last but not least kocht ik ook nog een súperschattige Hydrating Foaming Cleanser van Tonymoly met Squirtle erop. Tonymoly heeft namelijk vier verschillende Pokémon Foaming Cleansers en deze blauwe Squirtle leek me het best voor mijn huid. De Pikachu bestel ik volgende keer zeker mee 😉 .

Beautynetkorea

En hoeveel heeft dit mij allemaal gekost hoor ik je denken? Hou je vast… Omgerekend slechts € 17,81 inclusief verzending! Ik heb een BB Cream, 4 maskers en een cleanser + verzekerde verzending vanuit Korea gekocht voor slechts € 17,81.

Het is geen namaak en alles kwam gewoon heel erg netjes en secuur verpakt aan bij mij thuis. Ook al mijn vorige ervaringen met Beautynetkorea waren zo positief, alleen heb ik nu wel écht goede deals kunnen scoren. Ik kan jullie Beautynetkorea dus zeker aanraden!

Heb jij ooit al eens Koreaanse cosmetica gebruikt?

Share:

4 Comments

 1. May 17, 2018 / 11:29 am

  Dat pokemon masker ziet er echt leuk uit!

 2. Nienke
  May 17, 2018 / 1:45 pm

  Ik ben vooral dol op de sheet maskers uit Korea! Heb al heel wat merken geprobeerd, binnenkort maar eens weer een lading bestellen!

 3. Mieke
  May 17, 2018 / 3:09 pm

  Wow! Goede deal! Ik ga zeker eens een kijkje nemen op deze site. Hoewel dat niet zo goed is voor mijn portefeuille 😉

 4. Rosanne
  May 17, 2018 / 5:04 pm

  Ben benieuwd naar de Pokemon cleanser! Ziet er te cute uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?