web analytics

Shoplog: Mylène

De homeparty’s van Mylène zijn een terugkerend fenomeen waar ik altijd naar uitkijk. Lekker snuffelen aan alle nieuwigheden én uiteraard ook oude favorieten opnieuw inslaan. Ook bij de laatste homeparty heb ik weer een aantal fijne producten gekocht die ik graag aan jullie wil laten zien. Kijk je mee?

Mylène is een merk dat verkocht wordt via een homeparty. Bij zo’n homeparty nodigt de gastvrouw een Mylène consulente uit die alle (nieuwe) producten komt voorstellen aan vrienden en familie van de gastvrouw.

Een beetje hetzelfde systeem als met Tupperware, alleen verkopen ze bij Mylène dus vooral cosmetica. Ik gebruik hun producten echt al járen en heb er ook al geregeld over geschreven.

Een goed voorbeeld hiervan is het Lotus Water, waar ik recent nog een review van geplaatst had. Inmiddels zit het in een vernieuwde verpakking maar het water is nog altijd even fijn in gebruik.Over de Femme Fatale bodycream had ik een paar jaar geleden ook al een review geschreven. Hiervan had ik nog een goedgevulde pot staan dus ik besloot om het bijpassende parfum te kopen zodat ik beide producten kan layeren.

Verder heb ik ook nog een aantal nieuwe producten gekocht waaronder de Nutri Gel nagelriemverzorging pen, de Sunline Self Tanner en de Froya Shower Sensation douchegel. De geur van de Froya lijn is echt zálig trouwens. Het ruikt echt naar frisse vers gewassen lakens, heerlijk voor de zomer! Volgende keer koop ik zeker wat andere producten van de Froya lijn.

Productinformatie:
Lotus Water – € 4,75
Femme Fatale edt – € 18,90
Sunline Self Tanner – € 9,00
Nutri Gel nagelriemverzorging – € 10,95
Froya Shower Sensation – € 9,50

Van welk product wil jij graag een review zien?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

5 Comments

 1. July 24, 2017 / 8:35 am

  Wat grappig! Mijn schoonmoeder is ook bij haar geweest en heeft een borstel meegenomen waar haren tussen de ‘tanden’ zitten. Ik dacht eerst: ‘Zal vast niet dezelfde Mylene zijn’ maar toen zag ik het logo haha!

 2. July 24, 2017 / 1:26 pm

  ik heb al best veel over dit merk gehoord 😀

 3. July 24, 2017 / 5:03 pm

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar het klinkt allemaal erg goed!

 4. July 26, 2017 / 11:50 am

  Ik ken dit merk nog helemaal niet maar het ziet er wel super leuk uit allemaal!

 5. Christine
  July 28, 2017 / 11:47 pm

  Wow allemaal mooie verpakkingen vind ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?