Shoplog Orlando december ’16

Voor wie het gemist heeft: ik ben weer terug uit Orlando. Helaas heb ik dankzij de klimaatsverandering (van tropisch weer met 31°C naar droge koude lucht) een serieuze verkoudheid opgelopen en lig ik even plat, de uitgebreide reviews zullen nog even op zich laten wachten. Wat ik wél al kan laten zien zijn alle leuke dingen die ik in Orlando gekocht heb. Het is niet zo’n grote shoplog maar ik ben wel echt blij met alles. Kijk je mee?

Tijdens iedere vakantie in Orlando gaan we langs The Florida Mall, een gígantisch winkelcentrum met enorm veel winkels. Ze hebben ook twee Sephora’s in de mall dus natuurlijk neem ik dan altijd even een kijkje. Ik ging sowieso langs voor een nieuwe Too Faced Shadow Insurance maar toen ik binnenliep trok ik iets anders mijn aandacht: het Urban Decay Full Spectrum palette. Het stond al even op mijn wishlist maar ik vond het toch altijd wat aan de dure kant. Gelukkig stond hij hier afgeprijsd tot 40$, wat neerkomt op iets van een 37€. Wat een prijsje!

Het was enorm druk in de mall en bij Sephora was het aanschuiven tot buiten. Ik heb dus niet echt de tijd genomen om verder rond te kijken, ook omdat ik al te blij was met mijn nieuwe palette dat het voor mij niet echt meer hoefde.

Bij CVS heb ik ook voornamelijk aan restocking gedaan, alles is in Amerika namelijk veel goedkoper. Ik kocht een nieuwe tube good old Duo lijm, mijn favoriete wimperlijm. Ik wil graag meer creatieve looks gaan maken, zeker nu ik mijn Full Spectrum palette heb. Daar horen zeker wimpers bij dus een nieuwe tube was echt een must. Ook kocht ik een L’Oréal Superliner aangezien die in Amerika goedkoper is én hij lijkt ook iets dieper te zijn qua kleur.

Verder kocht ik nog een nieuwe foundation, de L’Oréal True Match. Ik heb altijd moeite om de juiste tint van foundation te vinden, omdat ik zo licht ben. In Amerika hebben ze een groter assortiment aan kleuren dus ik nam deze foundation mee. Inmiddels heb ik hem al een aantal keer gedragen en so far so good, een uitgebreide review volgt zeker nog!

Ik heb dus niet zo extreem veel gekocht, omdat ik er in 2017 werk van wil maken om zoveel mogelijk op te maken. Ik heb alleen dingen gekocht die al op waren of iets waar ik al langer van wist dat ik het écht wou. Stiekem ben ik ook gewoon alweer aan het sparen om in 2017 terug te gaan naar Orlando dus hoe minder geld ik uitgeef, zoveel te sneller kan ik terug naar de zon, haha!

Nu ga ik alleszins weer even uitrusten want ik moet echt continu niezen, hoesten en heb ook al een paar nachten fikse koorts gehad. De combinatie van jetlag, airco op het vliegtuig, vermoeidheid én verandering van klimaat is niet echt positief voor je gezondheid. Jullie hebben alle leuke reviews nog te goed van mij.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Share:

3 Comments

 1. Britt
  December 29, 2016 / 9:06 am

  Oeh, ik heb dat Spectrum palette al regelmatig voorbij zien komen, looking good! Komt er een review van?

 2. December 30, 2016 / 5:59 pm

  Ook al heb je niet extreem veel gekocht (is toch ook niet altijd nodig toch?), de items die je wel hebt gekocht zijn prachtig x

 3. January 15, 2017 / 11:18 pm

  Wauw dat palette van UD is super mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?