web analytics

Shoplog: skincare van de apotheek

Als jullie mij al even volgen dan weet je dat ik bijna exclusief skincare van de apotheek gebruik, aangevuld door een aantal Koreaanse producten. Deze combinatie werkt voor mijn vette maar gevoelige huid het beste.

Doordat er een aantal van mijn holy grail producten op waren werd het nog eens dringend tijd om te shoppen. Het leuk me daarom wel eens leuk om jullie mee te nemen doorheen een standaard bestelling van mij!

Als je benieuwd bent naar mijn must-have skincare producten van de apotheek, lees dan zeker verder!

Ik heb een aantal merken waar ik gewoon altijd op kan vertrouwen. Een van die merken is La Roche-Posay, een geweldig merk voor de (over)gevoelige huid.

Mijn skincare routine bestaat voor het grootste deel uit La Roche-Posay producten. Reinigers, micellair water, douchegel, oogcrème, … You name it en ik gebruik het!

Een van mijn absolute favorieten is het La Roche-Posay Ultra Micellair Water. Dit is een van de meest milde micellaire waters die ik al geprobeerd heb. Het werkt namelijk fantastisch bij een gevoelige of atopische huid!

Verder bestelde ik ook een nieuwe La Roche-Posay Anthelios XL Gel-Crème Dry Touch zonnecrème. Dit is de enige zonnecrème die ik gebruik voor mijn gelaat.

De andere drie producten die je op de foto ziet kreeg ik gratis bij mijn bestelling. Leuk toch, zoveel testers?

Ook bestelde ik nog een Louis Widmer Crème Nutritive nachtverzorging. Deze nachtcrème zou anti-agend moeten werken en de huid moeten verzachten zonder deze te irriteren aangezien het product parfumvrij is.

Bij de nachtcrème zat nog een royale sample van de dagcrème met SPF 10. Ook kreeg ik nog een sample van de Louis Widmer Hydro-Actieve Emulsie UV 30 (zonder Parfum) bij mijn bestelling.

Ik kocht al deze fijne producten bij de online apotheek Pharmamarket. Ik bestel wel vaker bij deze apotheek en telkens krijg ik mijn bestelling een dag later al binnen.

Ook vind ik het heerlijk om zoveel gratis samples te krijgen, zeker ook omdat het hier om vrij royale samples gaat. Ik heb slechts 3 skincare producten gekocht en kijk hoeveel ik gratis heb gekregen. Ideaal om eens wat nieuwe skincare te proberen of om mee te nemen op reis.

Je ziet gelijk welke samples en gifts je gratis krijgt als je je winkelmandje bekijkt. Als je nog eens wat skincare wilt aanschaffen, bekijk Pharmamarket dan zeker eens want het is echt de moeite!

Gebruik jij skincare van de apotheek? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. February 5, 2020 / 10:12 am

    Wat grappig dat je juist skincare van de apotheek gebruikt, die skip ik zelf juist altijd!
    Wat een boel samples inderdaad, dat is altijd leuk om te ontvangen bij een bestelling. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?