Sisley Phyto-Lip Shine 17 Sheer Papaya lipstick

Oranje is echt een geweldige kleur om te dragen tijdens de zomermaanden. Het geeft gelijk een frisse uitstraling en staat mooi op zowel een lichte als gebruinde huid. Daarom wou ik jullie vandaag eens een mooi peachy/oranje lipstick tonen, namelijk deze Sisley Phyto-Lip Shine 17 Sheer Papaya lipstick. Dit is een lipstick die werkelijk iedereen staat! Kijk je mee?

Sisley Phyto-Lip Shine

Tijdens de zomermaanden blijf ik zo ver mogelijk weg van alles wat mat is omdat het er, op mijn huid alleszins, heel onnatuurlijk uitziet. Je glimt toch van alle kanten met dit weer, of je dat nu wilt of niet. Daarom hou ik er dus van om de shine te omarmen en om het doorheen mijn hele make-up te verwerken. Lichte natuurlijke texturen zijn voor mij dus de uitkomst!

Als je nog op zoek bent naar een lichte lipstickformule die niet plakt of irritant aanvoelt, dan moet je dus bij de Phyto-Lip Shine lipsticks zijn. Deze lipsticks geven echt een mooie kleur maar verzorgen de lippen tegelijkertijd ook en geven ze een prachtige glans. Het is eigenlijk een soort combinatie van een lipstick, een lipgloss en een lipbalsem.

Sisley Phyto-Lip Shine

De Sisley Phyto-Lip Shine werkt dus op verschillende vlakken. Het verzorgt de lippen echt meteen maar heeft ook op langere termijn een verzorgende werking. Wel zo fijn nu onze lippen het zwaar te verduren krijgen door de warmte en de overtollige UV-straling.

Wat ik verder ook zo fijn vind aan deze lipstick is dat hij genoeg kleur geeft maar tegelijkertijd ook heel sheer is. In de huls lijkt de kleur nogal extreem maar dat is dus gelukkig niet het geval! Je krijgt namelijk geen knaloranje tint op de lippen maar eerder een zachte peachy tint.

Als het begint af te slijten ziet het er gelukkig ook niet lelijk of onnatuurlijk uit. Echt ideaal als je een avondje gaat barbecueën met vrienden en niet met een lelijke afdruk op je lippen wilt zitten. Doordat hij relatief natuurlijk is kun je hem dus ook veel makkelijker bijwerken!

Sisley Phyto-Lip Shine

Ik ben normaal gezien niet zo’n groot Sisley fan omdat ik hun producten vaak overpriced vind. Toch ben ik wel heel blij met deze lipstick en ik zou hem, nu ik dit weet, waarschijnlijk zelf ook gekocht hebben had ik hem niet uit de Planet Parfum Sparkling Flowers Box gekregen hebben.

Sisley Phyto-Lip Shine

Het is gewoon zo’n heerlijk fijne en lichte formule, heel erg low maintenance. In de zomer wil ik er gewoon graag goed uit blijven zien maar zonder al dat geplak en zonder al teveel moeite. En dat kan met deze  Sisley Phyto-Lip Shine lipstick dus perfect!

De Sisley Phyto-Lip Shine lipsticks kosten tussen de 33 en 35 euro en zijn te koop bij de parfumerie, waaronder Ici Paris XL en Planet Parfum.

Wat vind jij van deze  Sisley Phyto-Lip Shine 17 Sheer Papaya lipstick?

2 Comments

  1. August 6, 2018 / 4:35 pm

    Wat een mooie subtiele kleur zeg, ziet er goed uit en wat heb je een duidelijke review geschreven!

  2. August 12, 2018 / 5:47 pm

    Wat een mooi kleurtje is dit zeg! Het lijkt me echt een hele comfortabele lipstick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?