Skincare favorieten januari 2019

De meesten onder jullie weten inmiddels al wel dat ik 2 januari geopereerd werd. Het was geen simpele operatie en ik ben nog steeds volop aan het revalideren. Hierdoor heeft mijn huid ook zeer fel onder alle stress geleden, waardoor ik deze maand weer een heleboel nieuwe producten heb moeten (her)ontdekken. Deze maand heb ik dus vooral veel skincare gebruikt omdat ik me niet echt kon toebrengen om mijn make-up uitgebreid te doen. In dit artikel vind je alle producten terug die deze maand extra hard van pas kwamen!

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster

Een tijdje geleden schreef ik al eens review over de Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten Booster. Dit is een soort kuur die je kunt gebruiken als je huid even een opkikker nodig heeft. Het is ideaal om te gebruiken als je wat slechter gegeten hebt, weinig slaap hebt of als je last hebt van stress.

Door de operatie heb ik zowat last gehad van alle drie, haha!Mijn huid had het écht even nodig dus ik ben de kuur weer gaan gebruiken. Mijn huid ziet er inmiddels al stukken beter uit, mede dankzij dit fijne product.

The Body Shop Mediterranean Almond Milk mask

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask

Ook dit masker is een voorbeeld van een product dat wonderen heeft gedaan voor mijn huid. Door alle stress was ze extra gevoelig worden en dat uitte zich in een pijnlijk en trekkerig gevoel, rode plekken en eczeem. Een van de enige maskers die ik kon verdragen was dit kalmerende masker van The Body Shop.

Het maakte komaf met mijn droge huid zonder deze extra te irriteren. Doordat ik veel moet rusten neem ik vaak de tijd om een masker te gebruiken, een mens moet iets doen als je moet blijven liggen!

Nuxe Rêve de Miel Body Scrub

Nuxe Rêve de Miel Body Scrub

Doordat ik een speciaal soort steunkous aanmoet voor een aantal maanden zijn mijn benen zó droog geworden. Ik heb normaal al last van droge benen maar dit is echt op een heel ander niveau. Ik mag bijna niets smeren qua body lotion (dit tast de rek van de kousen aan!) dus daarom hou ik ervan om mijn huid velletjesvrij te maken onder de douche. Hiervoor maak ik graag gebruik van de Nuxe Rêve de Miel Body Scrub.

Deze body scrub is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge en gevoelige huid. Hij maakt niet alleen komaf met de dode huidcellen maar verzorgt en herstelt de huid ook zeer intensief. Door de lekkere geur raak ik ook helemaal ontspannen onder de douche. Zeker een aanrader!

Nuxe Huile Prodigieuse Riche

Nuxe Huile Prodigieuse (Riche)

Voor de droge huid op mijn buik en armen maak ik wel gebruik van een hydraterend product. Hiervoor maak ik, zoals iedere winter, gebruik van de Nuxe Huile Prodigieuse. Op extreem droge en koude momenten grijp ik het liefst terug naar de Riche variant. Deze is net ietsje voedender en rijker dus ideaal voor deze tijd van het jaar. Ik kan niet wachten tot ik van die ellendige kousen verlost ben en deze weer op mijn benen kan smeren!

Zo, dit waren dus alvast een paar favorieten die ik écht vaak gebruikt heb deze maand. Dankzij deze producten ziet mijn huid er weer tiptop uit en voelt ze een pak comfortabeler aan. Deze producten zijn simpel, snel en werken echt heel erg goed.

Wat waren jouw (skincare) favorieten deze maand?

Share:

4 Comments

 1. Mieke
  January 26, 2019 / 7:38 am

  Mooie producten!
  Ik heb deze maand wat meer last van onzuiverheden en een vochtarme huid. Mijn redders in nood zijn: La Roche Posay effaclar duo en The Inkey List Hyaluronic Acid.
  Veel succes met de revalidatie!

  Ps: ik heb zelf ook last van lypoedeem. Mijn specialist heeft gesproken over een operatie hieraan. Daarom mijn misschien te persoonlijke vraag: ben je daaraan geopereerd?

 2. January 27, 2019 / 8:35 am

  Wat een mooie producten, ik gebruik sowieso Ha-Ra en daarmee heb ik mijn huid twee jaar geleden gered

  • January 28, 2019 / 6:09 pm

   Ik heb al veel goeds gehoord over de Ha-Ra producten!

 3. January 27, 2019 / 8:32 pm

  Wat fijn dat deze producten je huid zo opknappen! Dat kalmerende masker van The Body Shop ga ik eventjes onthouden. Die body scrub klinkt ook heerlijk, daar kan ik sowieso niet zonder meer, haha. Veel sterkte nog in je herstel, die steunkousen klinken echt rampzalig zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?