60 jaar Yves Rocher

Hiep hiep hoera want een van mijn favoriete merken, Yves Rocher, is jarig! Yves Rocher bestaat namelijk 60 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Om hun 60 jaar bestaan te vieren lanceerden ze een aantal absolute Yves Rocher klassiekers in een unieke verpakking. In dit artikel stel ik deze producten aan jullie voor!

Als ik aan Yves Rocher denk, dan denk ik al snel aan de typische Yves Rocher kamillegeur. Al zo lang ik me kan herinneren verkoopt Yves Rocher de kamilleproducten die lekker zacht en hydraterend zijn voor de huid. Een tijdje geleden lanceerde ze de Yves Rocher Pure Calmille reinigingsproducten, als aanvulling op het bestaande Pure Calmille gamma.

Doordat de originele producten zo’n klassiekers zijn heeft Yves Rocher besloten om ze, speciaal voor de 60e verjaardag, in een nieuwe feestelijke verpakking te steken. Het eerste product dat ik wil laten zien is de My Purecalmille zachte verzorging voor gezicht & lichaam.

Deze lekker dikke crème mag je zowel voor je gezicht als lichaam gebruiken en doet me een beetje denken aan de typische blauwe pot van Nivea. Het enige verschil dat dit product niet vol zit met irriterende ingrediënten, zoals bij de Nivea crème wél het geval is. Deze crème werkt juist lekker verzachtend en kalmerend.

Ook de handen mogen natuurlijk niet worden overgeslagen. Daarom vind je in deze feestcollectie ook een speciale versie van de Langdurig hydraterende handcrème terug. Ook deze crème werkt lekker verzachtend en voedend voor de huid doordat er Arnica in verwerkt werd. De crème is lekker licht qua textuur en trekt snel in.

De geur van de handcrème is heel erg subtiel. Moest je dus geen fan zijn van sterk geparfumeerde handcrèmes is deze crème zeker het bekijken waard.

Het laatste product dat ik wil laten zien bestaat eigenlijk uit drie producten. Yves Rocher heeft namelijk ook een ontdekkingssetje met een schattige jubileumverpakking.

In dit setje vind je drie producten terug: de handcrème die ik hierboven al liet zien, een Pur Bleuet oogmake-upremover en een mini van de Pure Calmille crème die ik als eerste product liet zien in dit artikel.

De bedoeling achter deze hele set is wel heel erg uniek. Om deze set samen te stellen keek Yves Rocher naar dé drie iconische bloemen van La Gacilly, waar Yves Rocher ontstaan is. Deze bloemen zijn Arnica, Korenbloem en Kamille. Dit zijn ook de ingrediënten die naar voor komen in de drie producten binnen deze set. Heel erg leuk om te zien dat Yves Rocher écht terug gaat naar hun roots.

Verkoopinformatie:

Zachte verzorging voor gezicht & lichaam Jubileumeditie – € 5,95

Langdurig hydraterende handcrème Jubileumeditie – € 2,95

Kit producten uit La Gacilly Jubileumeditie – € 5,90

Ik vind de jubileumeditie van Yves Rocher alvast geslaagd! Hun klassieke gekende producten werden in een mooi vernieuwd jasje gestoken en de kwaliteit van de producten blijft ook gewoon goed. Verder vind ik de set ook echt een must have aangezien je drie fijne (travel size) producten kunt proberen tegen een lage prijs. Ook ideaal om mee op reis te nemen aangezien alles mee in de handbagage mag.

Deze producten zijn nu verkrijgbaar bij Yves Rocher en via hun website.

Kende jij een van deze producten al?

Share:

2 Comments

  1. March 12, 2019 / 12:49 pm

    Oh wat leuk dat ze deze in een nieuwe verpakking hebben gestoken! Ik ben sinds kort ook verslingerd aan dit merk. Ik heb er al mijn gezichtsverzorging van en mijn gezicht is nog nooit zo zacht geweest. <3

  2. Mieke
    March 12, 2019 / 4:02 pm

    Hmmm ik ruik de lekkere geur al zodra ik de pot zie! Die kit is wel interessant omdat er een tube van de crème in zit. Net iets handiger om mee te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?