Australian Gold Forever After

Een bodylotion die belooft om jouw huid te hydrateren en die ervoor zorgt dat je bruine kleurtje langer blijft zitten, klinkt dat niet te goed om waar te zijn? Toch is er een product dat claimt deze beloftes waar te maken. Ik heb het over Forever After van Australian Gold. Australian Gold is een van de leading brands in de zonnebank industrie dus natuurlijk was ik meteen geïnteresseerd.

Australian Gold Forever After

Wat is Australian Gold Forever After?

Forever After is een zogenaamde tan extender. Hij zou er dus voor moeten zorgen dat je langer bruin blijft. Gek genoeg doet hij het ook op een of andere manier! Om je bruine kleurtje langer vast te houden moet je huid in de eerste plaats goed gehydrateerd blijven en dat is zeker iets wat deze body lotion doet.

Hij is vrij licht van textuur en trekt verschrikkelijk snel in, toch geeft hij echt de hydratatie van een body butter. Ook kunnen gewone body butters en lotions jouw huid lichter maken!Nu niet meteen alles buiten gooien na het lezen van deze blogpost maar het is bewezen dat sommige ingrediënten jouw kleur iets lichter kunnen laten worden. Dat nog niet alleen, een bruine kleur vervaagt altijd na een tijd, maar door de speciale bestanddelen in deze lotion blijft je bruine kleur extra lang zitten.

De test

Ik heb de test gedaan: twee weken lang niet onder de zonnebank gegaan maar met Australian Gold Forever After gesmeerd en daarna nog eens hetzelfde gedaan en twee weken lang met een gewone lotion gesmeerd. Mijn bruine kleur bleef inderdaad langer toen ik Forever After gebruikte.

Australian Gold Forever After

Zelfs al wil je deze lotion niet als tan extender, als gewone lotion is hij dus ook echt perfect. Hij is vrij prijzig maar een pak zuiniger in gebruik dan bv. lotions van The Body Shop dus eigenlijk komt het dan op hetzelfde neer. Ook zit deze lotion heel vaak in speciale cadeausets die nog eens vaak afgeprijsd zijn. Vraag er zeker eens naar bij jouw zonnebankcenter!

Australian Gold Forever After kost € 27,50 en is te koop bij alle zonnebankcenters die Australian Gold stocken.

Share:

5 Comments

 1. Marlies
  April 23, 2013 / 7:56 am

  Ik ben altijd erg benieuwd naar de producten van australian gold maar vind ze vaak erg prijzig, dit product klinkt wel heel goed!

 2. April 23, 2013 / 9:43 am

  Klinkt als een prima product

 3. April 23, 2013 / 11:12 am

  Australian Gold is zo een fijn merk op het gebied van zelfbruiners en zonproducten! 🙂

 4. Kayla
  April 23, 2013 / 2:09 pm

  Australian Gold is een fijn merk. Ik vind de verpakkingen ook zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?