Sleek A New Day palette

Een tijdje terug schreef ik een artikel met mijn recente aankopen. Hierin liet ik al een kleine sneak peek zien van het nieuwe Sleek A New Day palette. Inmiddels heb ik het palette grondig uitgetest en ligt het al in mijn everyday bakje. Het leek me dus het ideale moment om het te laten zien! Kijk je mee naar het Sleek A New Day palette?

Sleek A New Day

Vormgeving van het Sleek A New Day palette

Sleek A New Day is een van de nieuwste palettes van Sleek. Het andere palette noemt All Night Long is iets donkerder en aanweziger qua kleuren. A New Day is meer aan de neutrale kant, al is het wel een palette met een twist t.o.v. andere neutrale palettes.

Ik heb al zoveel neutrale palettes in mijn stash maar toch vind ik deze wel het benoemen waard. De kleuren van dit palette zijn allemaal neutraal maar op een hele speciale manier.

Je hebt een mooie coppery kleur, een prachtige goudgele highlighter (precies NARS Albatross!) en zelfs wat koele matte kleuren voor in de crease. Meestal zijn de crease kleuren wat warmer en bruiner terwijl je hier toch die mooie grijze ondertoon krijgt. Dit zijn de kleuren die je tegenwoordig vaak op Instagram ziet!

Sleek A New Day

De pigmentatie en kwaliteit

Zoals je op de swatches kunt zien is het palette dus heerlijk afwisselend met zowel lichte en onopvallende kleuren maar ook kleuren die er gelijk uitspringen. Ik hou echt van dit soort palettes omdat je dan zoveel looks kunt creëren zonder dat je er een ander palette moet bij nemen.

Aan de verscheidenheid van kleuren hangt helaas ook een verscheidenheid aan kwaliteit af. Zoals je misschien al wel kunt zien zijn de matte kleuren niet zo buttery als de shimmery tinten. Ze brengen wel mooi egaal aan en niet zo patchy zoals we van matte kleuren wel gewend zijn dus dat is al een plus.

Ondanks dat de pigmentatie van de matte tinten minder is vind ik dit een fantastisch palette dat ik meermaals per week gebruik. Je kunt gewoon zo’n mooie everyday looks maken met dit palette, zonder al teveel moeite.

Sleek A New Day

Ik ben alleszins erg blij met dit palette! Ik kan hier een mooie bruine smokey eye mee maken maar even goed ook gewoon een opvallende cut crease met gouden glitters. De verscheidenheid aan kleuren zorgt er echt voor dat dit een top palette is dat ik iedereen kan aanraden!

Het Sleek A New Day palette is o.a. te koop via LookFantastic Nederland voor € 10,45. Dit palette is zijn geld dubbel én dik waard! 

Wat vind jij van dit palette?

8 Comments

 1. Jana
  April 18, 2016 / 8:59 am

  Ik vind het wel een mooi palette! Inderdaad net iets anders dan een gewoon neutraal palette!

 2. An-Sofie
  April 18, 2016 / 11:10 am

  Net iets te rozig voor mij. Maar wel heel mooi!

 3. April 18, 2016 / 12:23 pm

  okay… i like.. i need! 😀

 4. Kim
  April 18, 2016 / 2:17 pm

  I like! Kleurtjes die ik nog niet zo veel heb.

 5. April 18, 2016 / 5:16 pm

  Oeh wat een leuk palette. Mooie neutrale kleurtjes, maar niet te saai!

 6. Saraya
  April 18, 2016 / 9:13 pm

  Wauwie prachtige Palette, het pigment ziet er goed uit 🙂
  X

 7. Amy-Denise
  April 19, 2016 / 7:04 pm

  Ziet er een mooi palette uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?