web analytics

Sleek Hydrating Primer review

Heb je vaak last van een droge huid die voor extra velletjes zorgt wanneer je er foundation over aan wilt brengen? Dan zou je eigenlijk eens een hydraterende primer moeten proberen, zoals bv. de Sleek Hydrating Primer.

De Sleek Hydrating Primer is een primer die licht aanvoelt op de huid maar tegelijkertijd ook een goede, gehydrateerde basis vormt voor je foundation.

Ideaal voor mensen met een droge huid die graag een goede barrière tussen hun huid en hun foundation kunnen gebruiken. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Een foundationprimer zorgt er voor dat je foundation langer en mooier blijft zitten. Vaak hebben primers een matterende werking maar die is dan vooral bedoeld voor mensen met een vette huid.

Tegenwoordig zijn er ook heel wat primers op de markt die het tegenovergestelde doen: de huid juist extra verzorgen zodat de huid minder mat en droog oogt.

De Sleek Hydrating Primer is zo’n primer binnen die categorie. Het product heeft een vloeibare geltextuur die een zachte laag rond de huid legt.

Hij bevat een aantal verzorgende ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid niet verder uitdroogt als je foundation aanbrengt. Hierdoor hecht de foundation zich niet aan droge velletjes en lijkt je huid dus niet droger dan ze in feite is.

De Sleek Hydrating Primer bevat ook wat dimethicone (siliconen) waardoor je huid een soft focus effect krijgt. Het is zeker niet te veel zoals je bij matterende primers wel eens tegenkomt.

Je hoeft dus niet bang te zijn van een plakkerig of overdreven siliconen gevoel op de huid, het blijt allemaal zeer zacht en natuurlijk aanvoelen.

De formule van deze primer voelt dus zeer comfortabel én lightweight aan op de huid!

Is de Sleek Hydrating Primer de beste hydraterende primer op de markt? Nee, dat helaas niet. Hij legt een fijne laag rond de huid en voelt zeer prettig aan maar voor extreem droge huidjes voegt hij niet zoveel hydratatie toe.

Als je echt een zeer droge huid hebt en meer hydratatie nodig hebt, dan kun je beter op zoek gaan naar een primer met meer verzorgende ingrediënten. De First Aid Beauty Coconut primer is dan waarschijnlijk meer iets voor jou.

Deze Sleek Hydrating Primer is wel goed voor mensen die af en toe last hebben van een droge huid of voor mensen met een normale of vette huid die in de winter op zoek zijn naar iets extra’s.

Ook is hij heel erg fijn op momenten waarop je geen zin hebt om foundation te dragen maar je huid wel extra zacht en flawless wilt laten lijken zonder ze echt te bedekken.

Het is dus zeker wel een fijn product en zeker voor die prijs mag je helemaal niet klagen!

Benieuwd geworden en wil je hem zelf ook eens proberen? De Sleek Hydrating Primer kost slechts € 9,45 en is te koop bij Lookfantastic Nederland.

Welke primer gebruik jij?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?