Sleek Matte Me in Birthday Suit

In mijn Boozyshop shoplog van een tijdje terug zag je al dat ik een paar Sleek Matte Me liquid lipsticks had gekocht. Na mijn review van de Essence liquid lipsticks was ik wel erg benieuwd geworden naar die van Sleek. Zouden deze wél echt goed dekken? Zouden ze uitdrogen omdat ze matte zijn? Ik besloot ze gewoon uit te testen en als je benieuwd bent naar mijn review, lees dan zeker verder.

Sleek Matte Me

De Matte Me’s van Sleek zijn vloeibare lipsticks in lipgloss vorm. De lipsticks van Essence waren vrij waterig en minder dekkend dus ik hoopte natuurlijk dat die van Sleek iets dekkender zouden zijn. Op Instagram zag ik ze al vaker voorbijkomen en gelukkig ben ik er zelf dus ook zeer positief over!

Birthday Suit is zeker weten mijn favoriete kleur. Aan de foto’s te zien dacht ik dat het een nude kleur zou zijn maar bij mijn huidskleur is het eerder bijna een ‘Kylie Jenner’ tint. Het is iets lichter dan de nieuwste Instagram trend dus voor de meeste mensen gaat het eerder gewoon een (donkere) nude kleur zijn. Voor de herfst vind ik het trouwens wel een práchtige kleur want het maakt elke ooglook gelijk helemaal af!

Sleek Matte Me

Het fijne aan deze Sleek Matte Me in Birthday Suit is de fantastische dekking, echt helemaal zoals je zou verwachten van een liquid lipstick. De dekking is zelfs zo goed dat ik de applicator eerst even moet afvegen voordat ik de lipstick aanbreng omdat er anders teveel op m’n lippen terecht komt. Het is dus een zeer zuinig product en je hebt echt niet veel nodig.

Van zodra je de lipstick aanbrengt gaat hij nog een beetje schuiven maar eens opgedroogd is hij volledig mat en gaat hij nergens meer heen. Dit is de meest longwearing lipstick die ik ooit geprobeerd heb! Hij overleeft een stevige maaltijd en een paar drankjes en zelfs dan zit hij nog steeds keurig op zijn plaats. Na een paar uur (een uur of 5-6) gaat hij lichtjes vervagen aan de binnenkant van je lippen maar dat kun je heel snel bijwerken. Zo kun je de hele dag met een mooie lipkleur rondlopen door maar een keertje bij te werken.

Sleek Matte Me

Ondanks dat het een matte longwearing lipstick is vind ik dat hij mijn lippen niet uitdroogt. Mijn lippen zijn vrij droog, zeker nu het alweer wat kouder begint te worden. Toch heb ik geen last van zichtbare velletjes of droge lippen. Dat vind ik al een enorm pluspunt!

Birthday Suit is dus zeker een nieuwe favoriet van mij! Ik draag hem tegenwoordig altijd op selfies en krijg er veel complimentjes over. Ik vind het ook vooral makkelijk dat hij zo lang blijft zitten, zeker als ik naar de voetbal ga en geregeld een pint bier drink, haha. Dan wil ik niet de hele tijd m’n lipstick lopen bijwerken en op die manier kan ik zonder zorgen gerust genieten van een frisse pint!

Sleek Matte Me lipsticks worden o.a. verkocht bij Boozyshop voor € 6,99 per stuk.

Wat vind jij van deze liquid lipstick?

10 Comments

 1. September 26, 2015 / 7:24 am

  Ik vind hem wel leuk maar het is niet niet mijn kleurtje. Hij staat je wel erg mooi en ik ben benieuwd naar de formule!

 2. Jana
  September 26, 2015 / 10:00 am

  Ik vind het een tof kleurtje! Zelf heb ik eigenlijk nog geen liquid lipsticks in mijn collectie.

 3. September 26, 2015 / 10:50 am

  Wat een super mooie kleur, hij staat je fantastisch.

 4. September 26, 2015 / 11:35 am

  Wat leuk dat je zoveel complimentjes krijgt over deze liquid lipstick. Bij deze krijg je er van mij ook een complimentje over! Ik vind de tint heel erg mooi en staat je ook goed.

 5. September 26, 2015 / 2:34 pm

  Ik heb een hekel aan plakkerigheid, dit soort producten draag ik bijna niet. Maar hij staat je erg goed, de kleur vind ik mooi!

  • Amy
   Author
   September 26, 2015 / 2:35 pm

   Maar hij is helemaal niet plakkerig! Hij droogt matte op en je voelt hem amper zitten 🙂

 6. Sanne Makeupgorgeous
  September 27, 2015 / 8:54 am

  Ik had hem ietsje lichter verwacht, maar het blijft alsnog een erg mooi kleurtje. Staat je goed! Ik ben trouwens zelf ook enorm van van liquid lipsticks met zo’n matte effect!

 7. beautifulday4makeup
  September 27, 2015 / 1:13 pm

  Dat is een erg mooi kleurtje zeg!

 8. Jouvence
  September 27, 2015 / 5:32 pm

  deze vind ik zó mooi ♥ staat hoog op mijn wishlist xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?