web analytics

Sleek Solstice highlighter palette (cadeautip!)

Highlighters, je kunt er gewoon nooit genoeg van hebben! Daarom wil ik vandaag het Sleek Solstice highlighter palette reviewen, waarbij je niet een maar zelfs vier highlighters krijgt. Fijn om zelf te gebruiken maar ook een heel leuk product om cadeau te geven omdat het er zo feestelijk uit ziet. In dit artikel vertel ik je er alles over! Kijk je mee?

Sleek Solstice highlighter palette

Sleek Solstice is het ideale highlighter palette om cadeau te doen of om je eigen collectie mee aan te vullen. Het bevat drie verschillende kleuren poeders en ook een crème highlighter. Daarom is hij ideaal voor mensen die pas beginnen en nog geen highlighters hebben maar ook voor mensen die al ervaren zijn met make-up. Doordat er zoveel verschillende kleuren in zitten vindt iedereen wel een geschikte highlighter binnen dit palette.

De kleurtjes die in het Sleek Solstice palette zitten zijn:

  • Ecliptic: een bruine crème highlighter met een mooie glans
  • Hemisphere: een lichtpaarse highlighter met een koele shimmer
  • Subsolar: de klassieke lichtgele highlighter
  • Equinox: een warme oranje highlighter

Sleek Solstice highlighter palette

In de pan lijken de kleurtjes heel erg opvallend maar op de huid valt dat gelukkig heel goed mee. Ik was in het begin ook echt bang om ze te gebruiken, zeker Ecliptic (de cream) en Hemisphere (de paarse) vond ik er zeer angstaanjagend uitzien. Niemand wilt graag een bruine of paarse veeg op zijn gezicht, toch? Gelukkig valt dat dus echt goed mee en valt er heel goed mee te werken.

Je kunt de highlighters heel zacht en subtiel aanbrengen, waarbij je dan vooral veel glans ziet en een lichte ondertoon van de kleur. Subsolar is heel mooi bij lichte huidjes, net als Hemisphere. Equinox en Ecliptic zijn dan weer goed geschikt voor een getinte huid. Toch kun je alle kleuren wel bij meerdere huidskleuren gebruiken, waardoor het dus echt een veelzijdig paletje wordt.

Sleek Solstice highlighter palette

Ik heb hier op de swatches voor een redelijk dekkend effect gezorgd, zodat jullie goed kunnen zien hoe de kleuren er uit zien. Als je de kleuren met een fan brush aanbrengt ga je dus een veel subtieler resultaat bereiken. Moest je deze kleuren dus te opvallend vinden hoef je je zeker geen zorgen te maken.

Verder vind ik de highlighters ook zeer makkelijk in gebruik. De poeders brengen echt aan als een droom en zijn op meerdere manieren fijn aan te brengen. Ze werken goed met een fan brush maar ook met een dikkere borstel werken ze heel fijn. Ecliptic, de cream highlighter, breng ik het liefst aan met mijn vingers maar het werkt ook heel goed met een vochtige Beautyblender.

Sleek Solstice highlighter palette

Het Sleek Solstice highlighter palette is een absolute must have in iedere collectie. Je kunt iedere dag voor een nieuwe kleur highlighter gaan, zowel koel als warm. De highlighters zijn makkelijk in gebruik en werken met verschillende huidskleuren. Het is leuk om cadeau te geven aan zowel ervaren beauty junkies als beginners die een kleinere collectie hebben.

Dankzij de gouden verpakking is het product extra feestelijk en dus zeker mooi om weg te geven. Voor Sleek Solstice betaal je € 11,95 bij Lookfantastic Nederland.

Wat vind jij van Sleek Solstice?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. November 28, 2018 / 1:38 pm

    Prachtige kleuren! Ik begin ook steeds meer uit m’n comfortzone te stappen wat betreft highlighters. Ik gebruik heel lang de Mary Lou van TheBalm, maar andere kleuren of versies highlighter interesseren me nu ook steeds meer. Deze lijkt me daarom zo fijn! Dat kwastje had er alleen niet bij gehoeven denk ik, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?