Smashbox Cover Shot Punked palette

De laatste tijd ben ik helemaal verzot op koele oogschaduwtinten. Het is gewoon eens wat anders dan altijd bruin, oranje of brons te dragen. Een van mijn favoriete palettes is het Smashbox Cover Shot Punked palette.

Dit palette heb ik recent aangekocht en sindsdien heb ik het bijna dagelijks gebruikt. Het palette bevat een aantal unieke kleuren zoals taupe en paars waardoor het ideaal is voor een koele look.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit mooie palette. Kijk je mee?

Warme oogschaduwkleuren overheersen het beautylandschap al een tijdje. Het begon bij het Modern Renaissance palette van ABH en sindsdien kent de trend geen einde.

Daarom is het tegenwoordig best lastig om een goed oogschaduwpalette met koele kleuren te vinden. Kleuren zoals taupe, grijs en paars zijn nu eenmaal minder populair.

Gelukkig vond ik recent het Smashbox Cover Shot Punked palette. De Cover Shot palettes bevatten twee grote basistinten en zes gewone oogschaduwkleuren. Bij het Punked palette draait het dus vooral om grungy, koele tinten.

Het Smashbox Cover Shot Punked palette is heel erg fijn in gebruik.

De bedoeling van de Cover Shot palettes is dat je dus eerst een van de twee basistinten gebruikt. Deze oogschaduw breng je aan over het gehele ooglid. Door dit te doen ga je alle oogschaduw die je er overheen aanbrengt makkelijk kunnen blenden.

Nadat je basis neergezet is kun je met de andere kleuren van het palette gaan werken.

Zoals je kunt zien valt er echt niet te klagen over de pigmentatie. Zowel de shimmers/metallics als de matte tinten zijn prima gepigmenteerd.

Wat me vooral opviel was dat de matte oogschaduw echt silky smooth aanvoelt tijdens het aanbrengen. De oogschaduw is poederig genoeg om veel pigment te geven maar ook weer niet zo poederig dat het blenden moeilijk wordt.

Met iedere oogschaduw binnen het Smashbox Cover Shot Punked palette kun je perfect werken zonder enig probleem.

Ik had op meerdere blogs gelezen dat de Smashbox oogschaduw palettes een beetje hit or miss zijn. Gelukkig is het Smashbox Cover Shot Punked palette dan toch een echte hit!

Mooie, koele kleuren die je niet zo vaak meer tegenkomt én dan ook nog eens geweldig van kwaliteit. Ze blenden makkelijk, hebben lekker veel pigment en zijn ook gewoon fantastisch in gebruik.

Zeker weten een absolute aanrader als je op zoek bent naar een koel paletje!

Het Smashbox Cover Shot Punked palette kost € 30,00 en is o.a. verkrijgbaar via Douglas en Lookfantastic. 

Wat gebruik jij het liefst: warme of koele oogschaduw?

2 Comments

  1. March 13, 2020 / 10:32 am

    Wat een prachtige kleurtjes! Ik gebruik zelf vrijwel altijd warme kleuren 🙂

  2. March 13, 2020 / 12:52 pm

    Wat een mooi palette is dit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?