web analytics

Snel make-up bestellen doe je bij deze webshops

Stel: je hebt een beauty noodgeval en je moet heel dringend iets in huis hebben. Nepwimpers voor een feestje, een concealer voor een first date of een zonnecrème voor op vakantie. Je kunt dan natuurlijk naar de winkel lopen maar dan loop je het risico dat het product er in kwestie er niet is. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook een hele hoop webshops die snel leveren. Bij deze webshops kun je snel make-up bestellen!

Snel make-up bestellen

Boozyshop

Als er 1 webshop is met een gigantisch assortiment waar je werkelijk alles kunt vinden, dan is het wel Boozyshop. Buiten hun geweldig grote assortiment zijn ze ook nog eens enorm snel met leveren. Boozyshop is een Nederlandse webshop maar zelfs als je in België woont heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Boozyshop zet hun pakketjes namelijk af net over de grens, waardoor ze gelijk bij de Belgische post terechtkomen. Je hoeft dus geen dagen te wachten tot je pakketje verwerkt is! Verder heb je ook gewoon de optie om het met de koerier te laten leveren. Heb je dus een groot noodgeval en moet je écht snel make-up bestellen? Dan is Boozyshop zeker een van de betere keuzes!

Ici Paris XL

Iets high end nodig dat echt niet kan wachten? Dan is Ici Paris XL de veiligste keuze. Van alle duurdere webshops merk ik dat de Ici Paris XL toch de snelste is. Ze leveren namelijk bijna altijd de dag erna al! Andere webshops en parfumerieën hebben toch vaak wel een dag of 2-3 nodig om alles klaar te maken en te leveren. Dat is natuurlijk nog altijd snel maar niet zo snel als Ici Paris XL zou leveren.

Snel make-up bestellen

Kruidvat

Ook bij Kruidvat wordt alles de dag erna gewoon geleverd. Kruidvat België levert ook met PostNL en de pakketjes worden ‘s nachts altijd bij hun bezorgd. Mijn PostNL koerier is hier altijd al voor 15u gepasseerd dus als het echt super dringend is weet ik dat ik bij Kruidvat veilig zit. Ik heb echt nog geen enkele keer langer dan een dag moeten wachten op mijn bestelling van Kruidvat.

Bol.com

En een lijst met snelle webshops zou natuurlijk niet compleet zijn zonder Bol.com. Bol was een van de allereerste webshops die er zijn ding van maakte om snel te leveren. Tegenwoordig kun je er ook echt ongelofelijk veel verschillende merken vinden, zowel high end als budget.

Bij Bol moet je er trouwens wel op letten dat je enkel dingen koopt uit hun eigen winkel en dus niet bij een afzonderlijke verkoper. Deze verkopers zijn meestal wel betrouwbaar maar leveren niet altijd even snel. Let er dus op dat er echt een label bij staat van “voor dit uur besteld = morgen in huis”. Zo ben je zeker dat het op tijd geleverd wordt!

Snel make-up bestellen

Moet je dus snel make-up bestellen omdat je geen tijd meer hebt om langs de winkel te gaan? Bij deze webshops zit je dan zeker goed! Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere webshops die snel verzenden maar van deze reeks ben ik zelf 100% zeker dat alles de dag erna geleverd wordt.

Heb jij al eens een make-up noodgeval gehad?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. August 17, 2018 / 3:59 pm

    Deze webshops ken ik ook en ik bestel er inderdaad ook wel eens zeker als ik iets snel wil hebben. Vind dat wachten op je pakketje ook altijd te lang duren haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?