web analytics

Snel make-up verwijderen: de beste producten

Het reinigen van je gezicht is zo belangrijk dat je het eigenlijk nooit zou mogen overslaan. Toch kan het wel eens gebeuren dat je geen zin hebt om je make-up uitgebreid weg te halen. Na een lange werkdag of na een avondje stappen is make-up weghalen niet het leukste ding om te doen, zeker niet als je snel weer je bed in wil!

Daarom geef ik in dit artikel een aantal producten mee waarmee snel make-up verwijderen een makkie wordt!

Snel make-up verwijderen met de GLOV handschoen

Stel, je bent een weekendje weg of je blijft ergens overnachten en je hebt geen zin om teveel spullen mee te nemen. Op zo’n momenten is het handig om een product te voorzien dat niet teveel plaats inneemt en dat meteen het klusje kan klaren.

Een handig product hiervoor is de GLOV handschoen. Met deze handschoen kun je heel makkelijk én snel make-up weghalen. Het enige wat je nodig hebt is de handschoen en een beetje water. Hierdoor is de GLOV dus ideaal om mee te nemen. Ook handig voor op reis wanneer je enkel handbagage meeneemt, zo heb je weer een vloeistof minder om mee te sleuren.

De producten van GLOV zijn o.a. te koop bij Lookfantastic Nederland

Korean skincare routine

DHC Deep Cleansing Oil

Draag je vaak waterproof make-up die écht grondig verwijderd moet worden? Dan is de DHC Deep Cleansing Oil zeker een goede optie. Deze olie is mijn #1 product dat ik gebruik als ik heel snel en grondig alle make-up wil verwijderen. Ik gebruik het vaak na het uitgaan of als ik ‘s avonds laat thuiskom.

Het product werkt heel makkelijk: je brengt een kleine hoeveelheid van de olie aan op een droge huid en je wrijft je hele gezicht (en/of ogen) ermee in. Daarna maak je je gezicht nat waardoor het product lichtjes gaat schuimen. Als laatste stap ga je met een washandje over je gezicht et voila: werkelijk álle make-up is weg. Zelfs de meest hardnekkige waterproof mascara kun je weghalen met deze olie.

Wil je snel make-up verwijderen zonder al teveel gedoe? Dan is dit dus gewoonweg het ideale product!

De DHC Deep Cleansing Oil is o.a. verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

Micellair water

Geen fan van olie maar je wilt wel een product dat je make-up weghaalt en tegelijkertijd je gezicht reinigt? Micellair water is ideaal om snel make-up weg te halen. Er zijn verschillende fijne varianten op de markt en ze doen allemaal hun werk prima.

Mijn persoonlijke favorieten zijn het Garnier micellair water voor de gevoelige huid en het micellair water van La Roche-Posay.

Meer lezen over huidverzorging? Check deze artikels:

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?