web analytics

Snelle en makkelijke oogschaduw

Ben jij ‘s ochtends ook zo gehaast en heb je niet veel tijd voor een uitgebreide ooglook maar wil je er wel uitzien alsof je veel moeite hebt gedaan? Dan heb ik gelukkig de oplossing voor jou! De truc is om op zoek te gaan naar 1 kleur oogschaduw met veel diepte, eentje die eruit ziet alsof je meerdere kleuren gebruikt hebt. In dit artikel laat ik snelle en makkelijke oogschaduw zien waarmee je look binnen de minuut klaar is! Dit zijn mijn suggesties:

Snelle en makkelijke oogschaduw

Estee Lauder Pure Color Envy Vain Violet

Als ik snel klaar wil zijn kies ik meestal voor een iets donkerdere tint die veel diepte in het oog legt. Een goed voorbeeld hier van is deze Estee Lauder Pure Color Envy oogschaduw in de kleur Vain Violet. Niet rood, niet paars en niet taupe maar een mooie combinatie die er net tussenin valt.

Deze oogschaduw heeft een mooie pigmentatie waardoor het echt een makkelijke oogschaduw is om snel mee te kunnen werken.

De Pure Color Envy oogschaduw is o.a. te koop bij Zalando.

Makeup Revolution oogschaduw

Makeup Revolution Insomnia

Een ander goed voorbeeld van een snelle en makkelijke oogschaduw met een diepe tint is deze ‘Insomnia’ van Makeup Revolution. Heerlijk budgetproof maar toch lekker effectief!

Deze kleur is iets paarser en bevat ook minder shimmers dan Vain Violet maar is daarom niet minder mooi. Je kunt deze oogschaduw makkelijk heel licht aanzetten op het ronde deel van het ooglid en donkerder op het buitenste ooglid. Zo heb je meteen een ‘ingewikkelde’ look met slechts 1 oogschaduw.

Deze oogschaduw is te koop bij Beauty88 voor slechts € 1,49!

Snelle en makkelijke oogschaduw cent pur cent

Cent Pur Cent Gris Foncé oogschaduw

Jullie konden eerder mijn review over deze Cent Pur Cent Gris Foncé oogschaduw al lezen. Deze oogschaduw is echt perfect om snel een smokey eye mee te maken!

Ook deze oogschaduw is heel makkelijk om op verschillende manieren aan te brengen. Als je een kleine hoeveelheid over het oog aanbrengt krijg je een subtiele grijze waas maar je kunt het dus ook steviger aanzetten of zelfs als eyeliner gebruiken. Met dit kleine potje kun je veel snelle en makkelijke looks creëren!

De minerale oogschaduw van Cent Pur Cent is te koop bij de apotheek of bij online apotheek Viata voor € 13,19.

Snelle en makkelijke oogschaduw nabla

Nabla Creme Shadow Pinkwood

Ook over deze crème oogschaduw kon je eerder al een review lezen. De Nabla Creme Shadow in Pinkwood is een snelle oogschaduw die ideaal is als je helemaal geen tijd hebt. Je brengt het gewoon aan met je vingers en voila, je bent klaar.

Een dunne laag van deze oogschaduw, mascara op en je look is compleet. Doordat het een langhoudende crème oogschaduw is blijft hij ook nog eens lang zitten.

Deze Creme Shadow is te koop bij de webshop Make-up Musthaves voor € 11,50.

v.l.n.r.: Pinkwood – Estee Lauder – Makeup Revolution – Cent Pur Cent

Deze vier kleuren zijn dus ideaal als je op zoek bent naar snelle en makkelijke oogschaduw! Je hebt niet veel tools nodig (1 kwast en/of je vinger is voldoende) en de kleuren zijn diep genoeg om eruit te zien alsof je veel moeite in je make-up hebt gestoken.

Wat gebruik jij als je snel klaar wilt zijn? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. April 29, 2019 / 7:43 pm

    Wow, mooie kleurtjes! Deze look lijkt me zo mooi. En ideaal voor mensen zoals ik, die inderdaad áltijd haast hebben. Nu nog leren fatsoenlijk oogschaduw aanbrengen, want dat lijk ik wel verleerd te zijn :’)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?