Specialiteiten van andere bloggers

Iedere blogger heeft zijn eigen manier van schrijven en foto’s maken, dat is juist wat een blog uniek maakt. Het zorgt ervoor dat ik een blog met veel plezier lees! Zo zijn er ook een aantal (Belgische) bloggers die ik extra graag voor een aantal specialiteiten bezoek. De blogs die ik je in dit artikel laat zien zijn stuk voor stuk toppers bij al hun artikels maar blinken toch nog uit in een bepaalde niche of met een bepaald soort artikel. Kijk je mee naar deze toppers?

Art, This is Art – high end reviews

Ilona is Beauty Consultant bij Ici Paris XL waardoor ze altijd direct bij de bron zit. Hierdoor heeft ze énorm veel productkennis als het op high end merken aankomt. Ook zit ze altijd op de eerste rij bij al het parfumerienieuws dus haar blog is ideaal om nieuwe high end ontdekkingen te doen. Parfum, skincare en make-up komen allemaal aan bod!

Christine vs The World – unieke (buitenlandse) merken

Christine heeft de gave om de leukste merken en producten te ontdekken. Vraag me niet hoe ze het doet maar ze vindt altijd van die speciale producten waar ik nog nooit van gehoord had én die ook nog eens supergoed blijken te zijn. Ze is een echte beauty investigator!

Essential Honesty – Birchbox unboxings

Bij Essential Honesty kun je terecht voor zeer eerlijke reviews omtrent beauty en ik volg Laura echt al een tijdje. Toch is er 1 ding waarvoor ik haar blog nóg liever bezoek en dat zijn haar unboxings van de Birchbox. Laura is altijd haar kritische en eerlijke zelf + in de Birchbox zitten ook altijd veel nieuwe en onbekende merken. Die combinatie zorgt altijd weer voor wat nieuwe ontdekkingen!

Vero does this – Deautybox unboxings

Julie van Vero does this is dan weer de unboxingqueen als het op de Deautybox aankomt. Vroeger was de Deautybox echt een hype en schreef iedereen erover. Inmiddels is de hype wat gaan liggen maar gelukkig kun je nog steeds bij de unboxings van Julie terecht. Ik heb mijn abonnement inmiddels opgezegd maar ben wel iedere maand razend benieuwd naar de inhoud.

Beauty Treasures – merken van het schoonheidssalon

De reviews en foto’s van Steffi zijn altijd superduidelijk en interessant om te lezen. Toch is er wel 1 zaak waarvoor ik Steffi’s blog nóg liever bezoek: reviews van schoonheidssalon merken. Deze merken zie je niet vaak terug bij andere bloggers maar zijn zeker wel het proberen waard. Doordat ze wat prijzig zijn durf ik ze zelf niet al te snel aanschaffen, zeker niet zonder een deftige review. Op aanraden van Steffi heb ik al een aantal fijne producten ontdekt!

Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere fantastische (Belgische) beautybloggers. Ik vind dat we zeker niet te klagen hebben in ons Belgenlandje. Ook in Nederland heb je ongelofelijk veel geweldige blogs maar die komen later zeker nog eens aan de beurt!

Heb jij nog leuke suggesties?

Share:

8 Comments

 1. August 4, 2017 / 7:44 am

  Ooh zo lief van je! Dank je voor de vermelding schat! Je bent ook echt een topper 🙂

  Ilona

 2. Christine
  August 4, 2017 / 11:16 am

  Ohhh dankje voor de vermelding! Ik zal zeker niet stoppen met leuke merken ontdekken, nu ik cruelty free ga ontdek ik nog veel meer! xx <3

 3. Nienke Hilbrands
  August 4, 2017 / 1:02 pm

  Wat leuk! Ik kende nog niet alle blogs. Thanks, ik ga even op ontdekkingstocht. 😉

 4. August 4, 2017 / 10:10 pm

  Stuk voor stuk mooie blogs!

 5. Daniëlle
  August 4, 2017 / 10:51 pm

  Altijd leuk om weer waar nieuwe blogs te leren kennen!

 6. August 5, 2017 / 1:21 pm

  Wat een super leuke blogs. Ik kende ze allemaal nog niet maar ik heb ze even een bezoekje gebracht en ik vind ze allemaal echt zo leuk!

 7. Britt
  August 11, 2017 / 8:03 pm

  Wat een leuk artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?