Sporten met Batiste droogshampoo

“Volgende maandag begin ik écht met sporten” is een zinnetje dat iedereen wel herkent. Ook ik heb vaak last gehad van dit soort uitstelgedrag dus het klinkt ook mij bekend in de oren. Daarom wil ik jullie vandaag graag een aantal leuke producten laten zien die het sporten gelijk een stuk leuker maken: de mini Batiste droogshampoo. Zo ben je helemaal klaar om er morgen met volle goesting aan te beginnen!

Batiste droogshampoo

Sporten als het koud is is echt een straf, je moet het mij niet vertellen. Ik lig ook liever op de bank American Horror Story te bingewatchen met een warme kop Caramel Macchiato in mijn hand. Ook zijn de meeste mensen totaal niet gemotiveerd want waarom zou je gaan sporten voor een droomlichaam dat toch niemand ziet? In de zomer heeft het nog enigszins nut maar onder al die lagen kleding ziet toch niemand het. FOUT!

Ook tijdens de wintermaanden is het belangrijk om goed te blijven bewegen, zeker ook om dingen zoals winterdepressies tegen te gaan. Je moet niet alleen sporten om je droomlichaam te bereiken maar ook gewoon omdat het goed is voor je gezondheid én je weerstand. In de herfst en winter word je veel sneller ziek omdat je weerstand daalt door de kou. Daarom is een beetje extra motivatie geen slecht idee zodat je ook nu verder blijft sporten! Steek jezelf in een nieuwe sportoutfit en verzorg ook je haar tot in de puntjes, hierdoor ga je je al gelijk een pak beter voelen.

Batiste droogshampoo

Batiste droogshampoo is echt je beste vriend tijdens het sporten. Je kunt het zowel voor als na het sporten gebruiken om een fris gevoel te krijgen maar je kunt het ook als stylingproduct gebruiken. Droogshampoo creëert namelijk veel volume, waardoor je haar niet zo tegen je hoofd aanplakt tijdens het sporten.

LEES OOK: Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion

Ook is het ideaal om een mooie ‘poof’ te maken als je je haar in een staart of dot doet. Ik heb standaard een mini in mijn sporttas maar ook een mini in mijn gewone handtas, zodat ik me tussendoor makkelijk kan opfrissen.

Deze mini’s van Batiste zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en de drogisterij.

Heb jij al eens een Batiste droogshampoo geprobeerd?

3 Comments

 1. November 6, 2016 / 10:22 am

  Ik kan echt niet zonder mijn Batiste droogshampoo. Ik gebruik wel enkel de versie voor donker/brunette haar.

 2. Nienke Hilbrands
  November 6, 2016 / 11:39 am

  Batiste is echt een geweldig merk! Gebruik hun droogshampoos met super veel plezier.

 3. LoezichNL
  November 6, 2016 / 6:52 pm

  Batiste is mijn beste vriend wanneer ik ‘s ochtends ga hardlopen en teveel haast heb om ook nog onder de douche mijn haren te wassen. De geur is ook echt heerlijk! Fijn artikel! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?