web analytics

Sterker haar krijgen? Gebruik deze producten!

Langer en sterker haar is voor veel mensen een droom. Helaas lukt het niet altijd even goed om je droomkapsel te verwezenlijken, zeker niet als je last hebt van beschadigd en/of breekbaar haar.

Om lang haar te krijgen is het dus vooral belangrijk om in de eerste plaats sterker haar te krijgen zodat het minder snel af zal breken.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat fijne producten op de markt om je hierbij te helpen. Met deze producten mag je er zeker van zijn dat je haar langer én sterker zal worden!

Kérastase Résistance Extentioniste: voor beschadigd en breekbaar haar

De Kérastase Résistance producten bestaan inmiddels al 20 jaar. De producten werden speciaal ontwikkeld om broos en behandeld haar weer tot leven te brengen.

Sinds kort werd de lijn uitgebreid met de nieuwe Kérastase Résistance Extentioniste producten.

Bij de Kérastase Résistance Extentioniste lijn ligt de focus voornamelijk op het versterken en het groeien van je haar. Deze producten gaan de haarvezels versterken waardoor het haar minder snel breekt en dus langer zal worden.

De producten zitten boordevol keratine, een proteïne dat van nature voorkomt in het haar. Deze proteïnen zorgen er voor dat het haar sterker wordt en dus minder snel zal breken.

Als je haren snel breken of beschadigd aanvoelen zijn producten met keratine eigenlijk onmisbaar! Met de Kérastase Résistance Extenstioniste shampoo en conditioner kom je dus al een heel eind.

Redken Extreme: overbehandeld haar dat snel afbreekt

Heb je last van overbehandeld haar dat nét iets teveel gekleurd of ontkleurd geweest is de laatste jaren en hierdoor sneller afbreekt? Je bent niet de enige!

Ongeveer 39% van de vrouwen zeggen dat hun haar “min of meer beschadigd” of fragiel is. Studies tonen ook aan dat 19% van de vrouwen broos haar heeft en 26% heeft last van gespleten haarpunten, twee symptomen van beschadigd haar. De oplossing? De Redken Extreme producten.

Omdat het haar voor 70-85% uit proteïnen bestaat, leidt schade aan het haar tot een verlies aan proteïnen. Dit is de reden waarom proteïnebehandelingen nodig zijn om beschadigd haar te herstellen en opnieuw gezond te maken.

Het Redken Extreme gamma bevat het exclusieve Fortifying Complex waarvan het nieuwe Interlock Protein Network™ diep in de haarwortel dringt zodat het haar opnieuw gezond oogt en stevig is.

Door opnieuw proteïnen toe te voegen aan het haar gaat het zichzelf van binnenuit herstellen.

Stijl je je haar vaak of is de staat van je haar sterk verslechterd door het te vaak te (ont)kleuren? Probeer de Redken Extreme producten dan zeker eens, zeker voor je besluit om de schaar erin te zetten.

L’Oréal Professionnel Absolut Repair: overbehandeld haar dat snel pluist en dof aanvoelt

Is je haar niet extreem droog maar merk je wel dat het sneller gaat pluizen? Of heb je het gevoel dat je haar erg dof is en wat extra leven kan gebruiken? Dan zit je bij deze producten van L’Oréal Professionnel goed.

De L’Oréal Professionnel Absolut Repair producten focussen ook op sterker haar maar verleggen de focus nog extra naar glanzend, gezond haar.

Ook deze producten bevatten speciale proteïnen (quinoaproteïnen) maar bevatten daarnaast ook nog gouden glitters om het haar van extra veel glans te voorzien.

Dankzij de lichte formule van de Absolut Repair producten mag je er zeker van zijn dat ze het haar niet zullen verzwaren maar lekker luchtig zullen houden.

Als je op zoek bent naar producten voor sterker haar hangt het er dus een beetje vanaf van wat jouw haar exact nodig heeft.

Heb je gekleurd of ontkleurd haar dat extra verzorging nodig heeft? Dan moet je kijken naar de Redken Extreme lijn indien het extreem beschadigd is of juist naar L’Oréal Absolut Repair indien het haar eerder dof en pluizig is.

Ben je vooral op zoek naar producten die ervoor zullen zorgen dat je haar langer gaat groeien? Dan ben je bij de Kérastase Extentioniste lijn aan het juiste adres.

In ieder geval: wat je ook kiest, elke productlijn doet echt wat ze belooft en is voor de volle 100% het geld waard als je op zoek bent naar gezonder en sterker haar.

Hoe verzorg jij je haar?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?