web analytics

Subtiele nagellak voor school of werk

Felgekleurde nagellak is heel leuk om te dragen maar misschien niet altijd even goed geschikt voor school of werk, waar er meestal toch iets subtieler verwacht wordt.

Daarom leek het me wel handig om een overzichtje te voorzien van subtiele nagellak voor school of werk, die je dus eigenlijk altijd wel kunt dragen ongeacht de gelegenheid.

Met deze nagellak ben je altijd voorzien van een mooie, nette manicure:

Essie Ballet Slippers (hier te koop voor € 9,99)

Niet voor niets dé enige nagellak die wijlen Queen Elizabeth steevast op haar nagels droeg. Essie Ballet Slippers moet wel de meest classy nagellak op de markt zijn.

Het is een zeer subtiele zachtroze nagellak kleur die een lichte dekking geeft. Je kunt hem op een french manicure manier gebruiken maar hij is ook heel makkelijk op te bouwen tot je een dekkend resultaat hebt. Een zeer veelzijdige nagellak die perfect is voor iedere gelegenheid.

Essie Topless & Barefoot (hier te koop voor € 9,99)

Wie wel van een stevige dekking houdt maar graag in de nudetinten blijft is Topless & Barefoot ideaal.

Deze nagellak dekt vrijwel meteen na een eerste laag, droogt snel en blijft ook nog eens goed zitten. Dankzij de lichtbruine ondertoon oogt hij ook heel erg chique.

Essence Gel Nail Colour 06 Happily Ever After (hier te koop voor € 1,89)

Voor een speels maar nog steeds subtiel effect kun je ook altijd kiezen voor een roze of nude tint met wat (parelmoeren) shimmers erin. Dit maakt je manicure toch net dat tikkeltje spannender zonder meteen overdreven te zijn.

Deze zachtroze kleur van Essence is ideaal als je je look wat speelser wilt maken maar het resultaat nog steeds onopvallend wilt houden.

OPI Bubble Bath (hier te koop voor € 15,95)

OPI Bubble Bath is dé perfecte go to kleur voor een subtiele french manicure. De nagellak brengt makkelijk en zonder strepen aan, blijft lang zitten en zorgt voor een fris resultaat. Als je deze nagellak draagt valt het helemaal niet op dat je iets draagt dus dit is perfect voor als je een strikte dresscode hebt op school of op het werk.

Dior Nude Look (hier te koop voor € 28,50)

Nude Look is een zachtroze nudekleur met een transparante jelly finish. Met twee dunne laagjes krijg je de dekking ongeveer tot 85% dus volledig dekkend zal deze nagellak niet worden. Hierdoor is hij wel lekker subtiel en draagbaar voor school of werk. Het is de ideale roze nudetint voor iedere dag.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?