web analytics

Sukin Rose Hip Oil

Ik hou ervan om nieuwe merken te ontdekken. Zeker als deze merken ook nog eens nadenken over de impact die ze hebben op de wereld. Sukin, het #1 natuurlijke skincaremerk uit Australië, is zo’n merk dat ik zeker graag wou proberen.

Ik testte de Sukin Rose Hip Oil en laat deze graag aan jullie zien. In dit artikel vertel ik meer over deze heerlijke olie én natuurlijk vertel ik ook iets meer over het merk Sukin. Als je geïnteresseerd bent in natuurlijke en dierproefvrije producten die ook nog eens lief zijn voor je huid, lees dan zeker verder.

Sukin Rose Hip Oil

Het gebruik van rozenbottel

Rozenbottel is iets wat wel vaker gebruikt wordt vanwege zijn goede eigenschappen. We kennen natuurlijk allemaal de rozenbottelthee wel, wat echt supergoed is voor je lichaam. Ook rozenbottelolie (ook wel beter bekend onder de naam Rose Hip Oil) is zeker een wondermiddel.

De Sukin Rose Hip Oil is een goed voorbeeld hiervan. Deze olie vormt namelijk de ideale verzorging voor je huid, zeker tijdens de winter. De gure wind, vrieskou en centrale verwarming zijn allemaal killing voor de huid! Je kunt dus zeker wel wat extra verzorging gebruiken, zeker als je huid van nature al vrij droog is.

Doordat dit product vrij is van schadelijke en irriterende ingrediënten is het ook goed geschikt voor een gevoelige huid. Sowieso zouden mensen bewuster moeten zijn wat ze allemaal op hun gezicht smeren want niet ieder product is even goed voor je huid, ook al lijkt het in het begin wel zo. Dat is dan ook de reden waarom ik steeds vaker naar dit soort producten ga.

Sukin Rose Hip Oil

De Sukin Rose Hip Oil

Deze heerlijke olie zorgt er dus voor dat je huid veel zachter aan gaat voelen én ook nog eens extra gekalmeerd wordt. Het product zit ook nog eens boordevol anti-oxidanten die je huid ook nog eens goed gaan ontgiften waardoor het zowel van binnen als van buitenuit kan werken.

Rozenbottel is ook een zeer bekend als het op anti-aging aankomt dus als je wat ouder wordt en met iets van anti-aging wilt beginnen zonder gelijk de hevige crèmes te smeren, dan is dit zeker een goede optie! Het is gewoon natuurlijk dus je huid gaat hier zeker niet lui van worden.

Mijn persoonlijke ervaring met Sukin Rose Hip Oil

Ik heb hem nu al langer dan een maand getest en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Sowieso maak ik vaak gebruik van een olie omdat mijn huid zo extreem droog is. Ik gebruik het meestal zowel ‘s ochtends als ‘s avonds en vaak gebruik ik het ook als primer voor ik foundation aanbreng.

Moest je zelf een minder droge huid hebben kun je ervoor kiezen om dit product alleen ‘s avonds aan te brengen. Dat is ook een goede methode als je niet zo van het gevoel van een olie houdt. ‘s Nachts werkt een product ook altijd dieper in op de huid dus ik kan iedereen aanraden om op z’n minst ‘s nachts te kiezen voor een olie.

Sukin Rose Hip Oil

Natuurlijk en recycleerbaar 

De producten van Sukin bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten, zijn volledig dierproefvrij én dus ook volledig vegan. Alle formules zijn 100% koolstofneutraal en biologisch afbreekbaar. De formules kunnen geen schade doen aan onze kostbare natuur wanneer ze in aanraking komen met grondwater.

Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van PET dus 100% recyclebaar en vrij van schadelijke BPA’s. Hierdoor wordt niet alleen je huid er mooier van maar wordt de natuur er ook zeker niet slechter van! Zeker wel een mooi alternatief op alle merken die nog altijd op dieren blijven testen en veel te veel plastic gebruiken.

Verkrijgbaarheid

Sukin is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (De Tuinen) in Nederland en België. Deze Rose Hip Oil kost € 25,99 voor 50 ml.

Wat vind jij van natuurlijke cosmetica?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

 1. chucky1012
  January 9, 2018 / 4:28 pm

  Klinkt heel goed!
  Ik had niet verwacht dat dit bij H&B te koop is.
  Heb nl. een kurkdroge huid en zocht naar een oplossing.
  Dus nu ik je artikel gelezen heb ben ik er zo benieuwd naar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?