Summer bodies are made in the winter

Tijdens de wintermaanden zit ons lichaam verstopt achter lagen kleding. Zodra het weer warmer wordt laten we dan weer meer huid zien. Als het al warm is en je moet dan nog beginnen smeren, dan is het meestal al te laat.”Summer bodies are made in the winter” is een gezegde dat dus zeker klopt! Daarom begin ik nu alvast met het voorbereiden van mijn huid. Goed scrubben, iets smeren tegen cellulite en uiteraard ook weer wat meer sporten. Benieuwd naar de ideale producten hiervoor? Lees dan zeker verder!

Kneipp Beautiful Shape producten

De Kneipp Beautiful Shape olie liet ik jullie eerder al eens zien. Het assortiment werd recent uitgebreid met de Body Scrub en de Body Lotion. Ik snap heel goed waarom ze deze producten aan het assortiment toegevoegd hebben.

Een scrub is echt enorm belangrijk als je op huidversteviging wilt werken. Doordat dode huidcellen op de huid blijven liggen kunnen andere producten niet goed intrekken en hun werk doen. Ook helpt scrubben bij de bloedsomloop, iets wat zeer belangrijk is als je cellulite wilt aanpakken. Door het verwijderen van de dode huidcellen gaat je huid ook mooier glanzen! Nadat je alle dode huidcellen weggescrubt hebt kun je afwerken met de body lotion. Ik ga deze producten nog wat uitgebreider testen en kom hier zeker later nog op terug.

Dr. Organic Vitamin E

Ook bij Dr. Organic hebben ze aantal producten om je huid zomerklaar te maken. Ikzelf heb enorm veel last van striae en cellulite, iets wat ik niet graag toon tijdens de zomer. Op tijd beginnen smeren is dus zeker de boodschap!

Dr. Organic heeft sinds kort een Scar & Stretch Mark Serum in het assortiment zitten. Dit serum helpt niet alleen tegen striae en cellulite maar ook tegen littekens en een droge huid. Doordat het natuurlijk is mag het ook gewoon gebruikt worden tijdens de zwangerschap om striae te voorkomen. Het serum zit boordevol anti-oxidanten wat de celvernieuwing stimuleert.

Deze lijn bevat ook nog een heerlijk volle bodybutter die vitamine E, shea butter, aloë vera, jojoba-olie en zonnebloemolie bevat. Hierdoor is het echt een heavy duty boter die zelfs de droogste wintervelletjes aanpakt. De geur is lekker zacht en fris, zeker niet overheersend.

Bio Oil

And if all else fails, dan is er nog steeds Bio Oil. Door mijn niet zo rekbare huid heb ik al sinds mijn 18e last van striae. Bio Oil is iets wat hier altijd enorm goed bij geholpen heeft. Je striae gaat hier zeker niet van weg maar de paarse kleur wordt wel minder. De paarse tint gaat sowieso na een tijdje wel weg maar dankzij Bio Oil verdwijnt het véél sneller. Ik smeer eigenlijk het hele jaar door maar zodra de rokjes bovengehaald worden toch net wat meer. Echt een topproduct en gewoon te koop bij de apotheker!

Hoe bereid jij je huid voor op de lente/zomer?

Share:

4 Comments

 1. March 8, 2017 / 12:26 pm

  Ik ben fan van Dr organic en kneipp! Super fijne producten die hun werk echt goed doen!

 2. Nicoleswereld
  March 8, 2017 / 12:49 pm

  Ik ben groot fan van kneipp dit lijken me ook heerlijke producten

 3. Britt
  March 8, 2017 / 2:47 pm

  Kneipp doet het vaak goed bij mij, dus die moet ik proberen, al is het om maar in de zomerstemming alvast te komen!

 4. Christine
  March 15, 2017 / 6:44 pm

  Ik ben ook bezig om mijn benen voor te bereiden op de lente, met Bio Oil & enkele anti cellulitis producten die ik wil testen 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?