Summer lovin: mijn favorieten van deze zomer

Wat was afgelopen zomer toch een vreemde periode. Geen (verre) vakanties, niet afspreken met vrienden, geen festivals en vooral HEEL veel binnen blijven. Ik heb mij dan ook volledig op mijn beautycollectie gestort en lekker veel selfcare momentjes gehouden.

Ik heb een aantal heerlijk producten ontdekt die ik echt met ontzettend veel plezier gebruikte en ook nog verder zal gebruiken. Als je benieuwd bent naar mijn favorieten van deze zomer, kijk dan zeker verder.

Deze producten hebben mijn hart afgelopen zomer veroverd:

Moshi Moshi Mind Jade Roller

Sinds ik de Moshi Moshi Mind Jade Roller bij de Goodiebox Augustus kreeg gebruik ik hem iedere dag. Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruik ik deze roller om mijn serum of essence goed in de huid te werken.

Deze roller geeft een drainerende werking, verkoelt de huid lekker en zorgt gewoon voor een ontspannen gevoel. Ik heb het gevoel dat mijn huidverzorging zijn werk veel beter kan doen als ik deze roller gebruik.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh eau de toilette

Soms zijn er van die geuren waarvan je meteen weet: ja, dit is het! Dat gevoel kreeg ik ook toen ik Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh voor het eerst rook.

Deze bloemige, vrouwelijke geur was voor mij een van dé beste ontdekkingen het afgelopen jaar. Als je nog op zoek bent naar een vrouwelijke maar subtiele geur moet je deze zeker eens proberen.

Avène Fluïde Sport SPF50+

De Avène Fluïde Sport met SPF50+ is de ideale zonnecrème voor mensen met een gevoelige huid die goed beschermd willen zijn tijdens het sporten.

Ik ben zelf niet zo’n buitensporter maar heb toch ontzettend veel plezier gehad aan deze fluïde. Dit product is zo vloeibaar dat het echt een droom is om uit te smeren.

Ik had een flesje mee op citytrip naar Wenen en ben de hele week perfect beschermd geweest ondanks de hoge temperaturen. Deze gaat vanaf nu altijd mee op vakantie!

The Body Shop Body Yogurt

Wat is het toch enorm warm geweest deze zomer! Ik ben zelf niet zo’n fan van extreem warme temperaturen omdat alles zo gaat plakken.

Ik hou niet van dat plakkerige gevoel en dat is dan ook exact de reden waarom ik fan ben van de The Body Shop Body Yogurts.

Deze body lotions trekken extreem snel in, plakken totaal niet én ruiken ook ontzettend lekker. Daarnaast voelen ze ook lekker verfrissend aan op de huid. Het ideale zomerproduct als je het mij vraagt!

Natuurlijk heb ik nog veel meer fijne producten gebruikt en ontdekt maar dit zijn de producten die er voor mij echt uitsprongen. Ik gebruikte ze de afgelopen tijd dan ook vrijwel dagelijks omdat ik ze zó fijn vond.

De meeste van deze producten zijn ook perfect te gebruiken tijdens de herfst en winter dus wees maar zeker dat ik ze nog een tijdje in de badkamer laat staan zodat ik kan blijven genieten! 😉

Welke producten heb jij deze zomer vaak gebruikt?

Share:

2 Comments

  1. September 7, 2020 / 3:42 pm

    Oeh die body yoghurts zijn zo lekker! 🙂

  2. September 8, 2020 / 10:04 am

    Ik heb deze parfum van Marc Jacobs ook nog staan, maar die gebruik ik inderdaad ook alleen in de zomerperiode.. heerlijk fris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?