Summer ready body met René Furterer 5 Sens

Tijdens de zomer hou ik ervan om wat vaker me-time in te lassen. De dagen zijn langer, het weer is beter én het is meestal ook veel minder druk op het werk omdat veel mensen met vakantie zijn. Tegenwoordig maak ik graag gebruik van de René Furterer 5 Sens producten tijdens mijn me-time momenten. In dit artikel vertel ik graag meer over deze producten!

René Furterer is een merk waar ik vaker over heb gesproken. Hun producten zijn dan ook absoluut fantastisch! Hun 5 Sens is een olie die ik dan ook al vaker heb laten zien op mijn blog aangezien ik het product al jaren gebruik.

Binnen het René Furterer 5 Sens ritueel vind je niet alleen een heerlijke lichaamsolie maar ook fijne producten voor je haar. Met het René Furterer 5 Sens ritueel kun je je volledige lichaam summer ready krijgen en ondertussen zorgen de producten ook voor de nodige ontspanning.

Je vindt de volgende producten terug binnen de 5 Sens collectie:

  • de Sublimerende Shampoo
  • de Sublimerende Ontwarrende Balsem
  • de Sublimerende Droge Olie

De René Furterer 5 Sens droge olie is echt al jaren een van mijn favoriete producten. Ik heb deze olie al aan zoveel vrienden, collega’s en familieleden aangeraden. In mijn ‘Battle of the body oils‘ artikel van 2017 kun je ook teruglezen dat dit een van mijn favoriete body oils is.

Waarom is deze olie nu zo fantastisch? Wel, allereerst is de geur echt gewoon om verliefd op te worden. Als ik aan een ontspannende geur denk, dan denk ik automatisch aan deze geur. Het is gewoon zo’n warme, tropische, sexy geur die je meteen doet denken dat je in een luxe spa ligt.

Buiten de geweldige geur is het ook gewoon een fijn product in gebruik. Het is een droge olie die vrijwel meteen intrekt na het inmasseren. Je kunt het product zowel voor je lichaam als voor je haar gebruiken.

Wil je diezelfde lekkere geur én verzorging ook nog wat extra in je haar? Vrees dan niet want is tegenwoordig ook een René Furterer 5 Sens haarverzorging.

De Sublimerende Shampoo en Sublimerende Ontwarrende Balsem zijn geschikt voor alle haartypes. Ze maken je haar soepel, zijdezacht én ongelofelijk glanzend zonder het haar te verzwaren of vet te maken.

Kan je haar toch wat extra’s gebruiken? Dan kun je de 5 Sens olie dus ook gewoon als haarolie gebruiken.

Voor mij staat het René Furterer 5 Sens ritueel gelijk aan zwoele, lange zomeravonden waarbij ik écht voor mezelf kies. Gewoon eventjes de nodige me-time om te ontsnappen van de dagdagelijkse drukte. Een lekker bad of een goede douche met deze producten, kaarsje erbij én natuurlijk mogen we ons glaasje bubbels niet vergeten.

Nadien ben je niet alleen helemaal ontspannen maar zie je er ook gewoon beter uit dankzij deze fijne producten. Ohja, en je zult ook verschrikkelijk lekker ruiken.

De producten van René Furterer zijn verkrijgbaar bij de apotheek en bij de parafarmacie. De verkooppunten vind je terug via hun website.

Welke producten gebruik jij om te ontspannen? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?