web analytics

Summerproof make-up

Begint het bij jullie al te kriebelen nu het weer stilaan wat warmer wordt? Iedereen wordt vrolijker van een streepje zon op de huid. Iedereen… behalve je make-up natuurlijk. De zon doet je glimmen, make-up loopt al wat sneller uit en zweetparels verzamelen zich op je voorhoofd.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat producten verkrijgbaar die hiertegen bestand zijn. Ik zette de beste producten alvast even op een rijtje!

Kies voor zo veel mogelijk make-up in de vorm van crèmes. Cream eye shadow en cream blush zijn in de zomermaanden sowieso een goed idee.

Ze blijven langer zitten en zijn tegen meer bestand. Zeker als je de producten daarna nog eens extra vastzet met poeder want de combinatie crème en poeder blijft gelukkig heel erg goed zitten, terwijl poeder op zichzelf toch sneller gaat vervagen.

1. Huda Beauty Cheeky Tint Blush stick – € 27,50
2. IT Cosmetics Superhero No-Tug Waterproof Eyeshadow Stick – € 24,45
3. e.l.f. Cosmetics No Budget cream oogschaduw – € 5,10
4. Makeup Revolution Cream Bronzer – € 6,95

Waterproof mascara is dé oplossing als je je ogen stevig in de kijker wilt zetten maar er niet uit wilt zien als een panda. Deze mascara’s overleven een stevige regenbui (het blijft natuurlijk België!) maar zijn ook bestand tegen zweten.

1. L’Oréal Paris Lash Paradise waterproof mascara – € 9,01
2. MAC MACStack waterproof mascara – € 30,45
3. Maybelline The Colossal waterproof mascara – € 7,12

Je zou het misschien niet denken maar ook je lippen mag je zeker niet overslaan in de lente in de zomer, ook al lijken ze misschien minder droog dan in de winter.

Wil je echter niet inboeten op een mooi kleurtje? Kies dan voor een lipstick die zowel verzorgt als een kleurtje afgeeft. Het beste van 2 werelden, gecombineerd in 1 product.

Ook je ogen en gelaat mogen wel wat zomerser gekleurd worden. Kies voor fellere kleuren of goudtinten als je je nieuwe bruine teint wat extra in de verf wilt zetten. Tijdens de zomermaanden mag het allemaal net dat tikkeltje extra zijn!

1. L’Oréal Paris Glow Paradise Balm-In-Lipstick – € 7,50
2. NARS Afterglow Lip Balm – € 27,95
3. Natasha Denona Baby Gold palette – € 18,95
4. Makeup Revolution Ultra Blush Palette – Golden Sugar – € 7,45

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?