Tag: I Love Drugstore makeup

Gisteren zag ik de drugstore makeup tag op Deborahschrijft. Ik ben tegenwoordig ook helemaal weg van drugstore make-up, de producten zijn de laatsten jaren/maanden echt verbeterd. Daarom besloot ik de tag over te nemen!

CatriceSmokeyEyes2

1. Wat is jouw favoriete drogisterij make-up merk?

Moeilijk, ik denk dat het een tie is tussen Catrice en Bourjois. Van Catrice heb ik het meest maar van Bourjois koop ik meer de laatste maanden én ik heb een grotere wishlist van Bourjois (de Rouge Shines zijn binnenkort allemaal van mij, haha!).

2. Wat zijn jouw favoriete gezichts-, wang en lipproducten?

Gezicht: de foundationprimer van Gosh, die is al jaren favoriet bij mij. Ook hun BB cream vind ik super.
Wang: de bronzers van NYC
Lip: de Colour Boost lipsticks van Bourjois

Goshproducten4

3. Wat is jouw minst favoriete drogisterij product?

Mascara van L’oréal. Ik kan er gewoon echt niet mee werken en 80% van hun mascara’s bezorgen mij klontjes en spinnenpoten. Net hetzelfde met de mascara’s van Max Factor.

4. Wat is het beste ‘koopje’ in de drogisterijen?

De producten van Kruidvat eigen merk. Vooral de cleanser (in de roze tube), hun bodyscrubs en de kwastenreiniger zijn erg fijn. De producten zijn zo goedkoop dat het bijna gratis is en toch werken ze even goed (zelfs beter) als sommige dure high end merken.

5. Wat is jouw favoriete ‘underdog’ product (wat vaak over het hoofd gezien wordt..)

Zeker en vast de BB cream van Gosh. Iedereen heeft het altijd over die van Garnier en Catrice maar die dekken bij mij persoonlijk heel slecht. Die van Gosh heeft wat meer dekking en blijft beter op zijn plaats zitten, ik vind dat hij wat meer de textuur heeft van een foundation. Sowieso Gosh in het algemeen. Hun oogschaduw (en vooral de pigments) zijn echt de moeite waard.

6. Welk drogisterij product is echt TE duur?

Sommige producten van L’oréal, Maybelline etc. Dan heb je van die crappy blushes die amper pigment afgeven maar je mag er wel 16 euro voor neertellen.

7. Beste drogisterij dupes

Catrice Sold Out Forever (al is die nu discontinued geloof ik?) vond ik een goede dupe voor Chanel Jade.

8. Welk drogisterij product is heel populair, maar is volgens jou niet de ‘hype’ waard?

Max Factor False Lash Effect mascara. Ik heb hem zelf ook een paar keer gehad en vond hem best wel ok, maar niet om te zeggen dat hij echt fantastisch is. Dan vind ik mijn Yves Rocher Sexy Pulp een pak beter en die zit in dezelfde prijscategorie.

Bourjous Peach and love2

Zoals je kunt zien: ik heb veel drugstore favorieten. Vroeger gebruikte ik veel high end producten omdat ik over het drugstore assortiment niet echt tevreden was. Ondertussen zijn de merken zoveel verbeterd en moeten veel producten niet meer onderdoen voor hun duurdere tegenhangers. Feel free om de tag over te nemen!

Wat zijn jouw favoriete drogisterij merken? 

Share:

13 Comments

 1. July 28, 2013 / 10:16 am

  Leuk om te lezen! jammer dat je niet tevreden bent over loreal mascara’s want ik heb er eentje gekocht maar nog niet geprobeerd 😮

 2. July 28, 2013 / 11:37 am

  Wat een leuke tag!

 3. Kayla
  July 28, 2013 / 12:13 pm

  Leuke tag! Ik heb ook een heleboel drugstore producten die ik erg fijn vind..

 4. July 28, 2013 / 3:13 pm

  Leuke tag! Ik dacht juist dat de mascara’s van max factor één van de beste waren. Ik heb ze zelf wel niet getest dus ik weet het niet. x

  • Amy
   Author
   July 28, 2013 / 4:00 pm

   Ja inderdaad, ik hoor ook overal veel buzz over de mascara’s en iedereen is er fan van. Alleen bij mij schijnen ze niet echt te werken, bummer 🙁

 5. Shana
  July 28, 2013 / 3:22 pm

  Ik vind tags zoals deze wel leuk om te lezen ^^

 6. July 28, 2013 / 3:45 pm

  Ik ga die BB cream van Gosh nog eens proberen!

 7. LC
  July 28, 2013 / 4:41 pm

  Leuke tag! Al moet ik wel zeggen dat de MAX Factor false lash effect mascara bij mij énorm goed werkt, maar dat is dan ook wel de enigste MAX Factor die ik echt de moeite waard vind De BB cream van Gosh wil ik al heel lang eens proberen maar ik heb zo’n voorgevoel dat hij te vettig is voor mijn huid

 8. July 28, 2013 / 5:53 pm

  Wat een leuke Tag om te lezen! Ik ben zelf erg fan van Catrice make-up (vooral de Nude palette) en Essence nail art en nagellakjes! Maar merken als Bourjois en L’Oreal vallen vaak erg tegen!

 9. July 28, 2013 / 6:42 pm

  Leuke tag en wat een mooi kleurtje nagellak!! Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie, goed dekkende zachtroze en het lijkt alsof deze aan alle beschrijvingen voldoet!

 10. July 28, 2013 / 11:19 pm

  Ik ben ook gek op goedkope oogschaduw, draag het altijd 🙂

 11. August 6, 2013 / 2:34 am

  super leuke tag, heel leuk om te lezen. grappig van Catrice Sold Out Forever, it’s really sold out forever;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?