Talika Instant Beauty Kit gift set (goede deal op maskers!)

December is over het algemeen een drukke maand. Examens of de laatste deadlines op het werk, het zorgt altijd wel voor de nodige drukte. Ook zeker met al het feestgedruis dat op ons af komt. Daarom kan het al eens fijn zijn om tussendoor eens goed te ontspannen.

En hoe doe je dat het best? Door ‘s avonds eens te genieten van een lekker maskertje op je gezicht. Daarom wil ik jullie in dit artikel de Talika Instant Beauty Kit gift set laten zien. Deze set bevat een aantal fijne maskers én eye patches die je huid helemaal detoxen en doen glanzen.

De ideale set om je huid even helemaal klaar te stomen voor alle drukte die eraan zit te komen! Benieuwd naar deze set? Lees dan zeker verder.

Met de Talika Instant Beauty Kit gift set ben je helemaal klaar om aan de drukke eindejaarsperiode te beginnen. Binnen deze handige kit vind je namelijk vier unieke maskers terug die allemaal iets specifieks doen voor je huid.

Deze maskers gaan je huid ontgiften (een detox is altijd wel handig!), hydrateren, kalmeren én ook steviger maken.

De set bevat de volgende producten: 

Talika Bio Enzymes Hydrating Mask

Het Hydraterende Bio Enzymes Sheet Masker zit boordevol vochtvasthoudende suikers, alpenbloemenwater en hyaluronzuur om de droge en gevoelige huid onmiddellijk volop te hydrateren en tot rust te brengen.

Het maskertje hecht zich direct aan je gezicht als een soort tweede huid. Hierdoor kunnen alle werkzame stoffen in het masker extra goed hun werk doen en diep indringen in de huid.

Als je dit maskertje gebruikt mag je er zeker van zijn dat je na gebruik een zachte, soepele en verzorgde huid over houdt.

Talika Eye Therapy Patch

Deze all-in patch is een echt wondermiddel voor je ogen. Deze patch helpt namelijk tegen wallen, donkere kringen, droogtelijntjes en rimpels. Voor mij is het een soort van geheim wapen na een avondje stappen of een vermoeiende reis. Je mag ze zelfs ‘s nachts oplaten zodat je ‘s ochtends stralend wakker wordt.

Wat ook zo fijn is aan de Talika Eye Therapy Patches is dat ze herbruikbaar zijn. Je kunt deze patches in totaal drie keer gebruiken dus je hebt er extra veel plezier van.

Talika Bubble Mask Bio-Detox

Een echte cultklassieker binnen het Talika gamma is dit Bio-Detox masker. Dit unieke maskertje gaat namelijk schuimen als je het opbrengt, wat natuurlijk echt superleuk is. Maar het is niet alleen tof om te gebruiken, het heeft ook effectief een doel.

Het masker zorgt er vooral voor dat je huid volledig ontgift en gestimuleerd wordt. Zo gaat het masker zorgen voor een betere celvernieuwing van de huid waardoor je weer sneller kunt genieten van een zacht en verzorgd velletje.

Het masker maakt verder ook komaf met hardnekkige onzuiverheden en ontstekingen. Ideaal dus als je last hebt van een vette of gecombineerde huid!

Talika Eye Decompress

Dit relaxerende treatment van 10 minuten gaat de huid rond de ogen ontspannen en gaat ervoor zorgen dat de zwelling afneemt. Het product gaat er dus voor zorgen dat wallen véél minder worden waardoor je een wakkere en ontspannen blik krijgt.

Kortom, de Talika Instant Beauty Kit is een complete kit waarmee je je huid volledig kunt verzorgen. Gebruik het voor de feestdagen om je huid klaar te stomen of gebruik het achteraf om een beetje te bekomen.

Of nog beter: gebruik de hydraterende ontspannende producten vóór december en gebruik de detox producten in het nieuwe jaar. Zo heb je het beste van twee werelden, je huid zal er blij mee zijn!

Verkrijgbaarheid

De Talika Instant Beauty Kit kost gemiddeld rond de € 16. Een zeer fijne prijs als je het mij vraagt want normaal betaal je al 9 à 10 euro per masker. Voor deze prijs krijg je dus twee gezichtsmaskers én twee producten voor de ogen.

Je vindt deze set bij de online apotheek (bv. bij Farmaline) of via de online parfumerie (bv. bij Lookfantastic).

Welke maskers gebruik jij graag?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?