The Body Shop Pink Grapefruit body butter

Zoals jullie misschien wel weten ben ik bezig aan een grote stashopruiming. Ik heb jaren lang heel veel body butters en scrubs van The Body Shop lopen haulen, die ik nu om een of andere reden totaal niet meer lekker vind. Volgens mij ben ik The Body Shop gewoon een beetje zat. Toch zijn er een paar body butters die ik ten alle tijde in huis moet hebben: Sweet Lemon en Pink Grapefruit. Vandaag laat ik jullie de Pink Grapefruit zien en vooral waarom ik er zo fan van ben.

 Pink Grapefruit was vroeger een sale-only product. Dat wou zeggen dat ze hun laatste voorraad alleen in de sale bovenhaalden, omdat hij dus een LE was. Nu zit hij gelukkig in het vaste assortiment! Het lekkerste aan deze butter vind ik waarschijnlijk zijn geur. Ken je de geur van agrumes (dat lekkere zomerse drankje)? Wel, hij ruikt echt exact hetzelfde. Pink Grapefruit is voor mij dus echt het toppunt van zomer, omdat ik steevast aan BBQ’s en zwoele zomeravonden moet denken.

De structuur van de butter is ook gewoon echt perfect. Je hebt van die body butters die bijna lotion zijn en helemaal geen butter meer te noemen zijn, aan de andere kant heb je butters (zoals de Shea van TBS) die echt keihard zijn en vrij moeilijk aan te brengen. Deze is lekker tussenin. Hij voedt even hard als een echte butter maar smeert even makkelijk in als een lotion. Hij trekt ook vrij snel in en laat een niet al te plakkerig laagje achter. Ook blijft de geur lang hangen maar niet zo lang dat je het een paar dagen lang nog in je huiskamer ruikt.

Ik ben  echt fan. Ik ben nu al mijn mini’s aan het opmaken die ik in de sale heb gekocht, zo gauw deze op zijn koop ik zeker een full size pot. De mini’s kosten € 5,00 en de full size butters kosten € 16,00.

Wat is jouw favoriete geurlijn bij The Body Shop? 

9 Comments

 1. April 27, 2013 / 9:38 am

  hé ja nu je het zegt ruikt hij wel heel erg als Schweppes agrum, vind het ook een van de lekkerste geuren uit TBS

 2. Mademoiselle Sophistique
  April 27, 2013 / 10:22 am

  Hij lijkt me heerlijk, moet me dringend nog eens wat mini’s aanschaffen, die zijn zo handig!

 3. Edith
  April 27, 2013 / 11:36 am

  Oeh ik hou van TBS! Ik vind de kokos lijn erg lekker en de white musk vind ik ook heerlijk!

 4. April 27, 2013 / 12:40 pm

  Lijkt me echt een heerlijk product

 5. Raya
  April 27, 2013 / 1:41 pm

  Volgens mij ruikt hij zo heerlijk zomers! Die moet ik eens gaan checken in the Body Shop.

 6. Kaylani
  April 27, 2013 / 6:29 pm

  Hmmm die lijkt me echt heerlijk!

 7. April 28, 2013 / 2:58 pm

  Bodybutters van body shop zijn echt goed ! Deze ziet er ook leuk uit ! Volgende keer eens proberen 🙂

 8. Kim
  April 28, 2013 / 11:41 pm

  Hij lijkt me heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?