The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit

Dat ik groot fan ben van de The Balm Meet Matte Hughes lipsticks, dat weten jullie waarschijnlijk al wel. Sentimental en Devoted heb ik full size en ik heb ze al énorm vaak gebruikt. Daarom kreeg ik voor Kerstmis vorig jaar deze mini kit cadeau van mijn familie. Deze kit bevat 6 liquid lipsticks die ook full size in het assortiment zitten. Inmiddels heb ik ook deze kit al enorm veel gebruikt dus het leek me het ideale moment om ze te reviewen. Kijk je mee naar de The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit?

The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit

The Balm is een merk dat niet echt duur is maar ook niet extreem goedkoop. Daarom vond ik deze Mini Kit zo’n leuk idee omdat je zo nieuwe dingen kan proberen zonder veel geld te spenderen. Als je een bepaald kleurtje toch de moeite vind kun je het alsnog full size kopen. Alle kleuren uit deze kit zijn gewoon permanent verkrijgbaar bij The Balm! De kit bevat vooral veel nudetinten maar er zitten ook een aantal knalkleurtjes tussen.

De liquid lipsticks van The Balm hebben veel liefhebbers maar ook veel haters. Er zijn veel mensen die ze te zacht vinden en liever een liquid lipstick hebben die muurvast opdroogt zoals die van Colourpop of Kylie Jenner. Doordat ik zo’n droge lippen heb vind ik die van The Balm juist aangenamer. Ze voelen echt aan als een luchtige mousse als je ze aanbrengt op de lippen. Hierdoor drogen ze niet te droog op en voel je ze niet zitten. Ze laten de lippen ook niet tegen elkaar plakken en zijn dus enorm comfortabel om te dragen.

The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit

Ik heb deze Mini Kit inmiddels al een hele tijd in huis en heb toch al een aantal favorietjes gevonden. Beelden zeggen meer dan woorden dus ik heb besloten om alle lipsticks voor jullie te swatchen zodat je ze goed met elkaar kunt vergelijken.

The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit

Uit al deze lipsticks zijn Committed en Sincere mijn favorieten en ik ga ze zeker nog eens full size aanschaffen. Committed is nude maar tegelijkertijd ook wel opvallend op zijn eigen manier. Op mijn huid ziet het er eerder uit als een lipstick voor de zomer. Ik draag hem graag in combinatie met Urban Decay Naked op de ogen en met een mooie warme blush. Op dagen dat ik het neutraler wil houden ga ik graag voor Sincere. Deze is iets donkerder maar ook bruiner, hij is ook iets minder fel dan Committed. Loyal vind ik ook prachtig trouwens. Het is zo’n warme rode kleur en ik heb niks soortgelijks in m’n stash.

Ik ben dus erg blij met deze The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit en gebruik hem nog steeds vaak. Het zijn allemaal mini’s maar doordat ze zo gepigmenteerd zijn heb je er echt niet veel van nodig. Ze zijn dus klein van formaat maar gaan wel enorm lang mee. Ik wissel ook veel te graag van lipstick dus deze mini’s zijn echt ideaal. Ze zijn kwalitatief ook even goed als de normale lipsticks van The Balm. Zeker een aanrader!

Wat vind jij van deze The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit?

Share:

10 Comments

 1. May 10, 2017 / 11:52 am

  Wat een mooie kleuren, echt stuk voor stuk! Deze gaan op de wishlist! Lekker draagbaar allemaal.

 2. May 10, 2017 / 12:09 pm

  Dat ziet er goed uit. En zulke mooie namen hebben de producten ook!

 3. May 10, 2017 / 3:26 pm

  ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd maar heb echt al veel goeds over deze lipsticks gehoord.

  Ilona

 4. Britt
  May 10, 2017 / 4:56 pm

  Mooie swatches heb je gemaakt zeg, en ook hele mooie foto’s als eerste! Ik hoor vele goede verhalen, maar ik denk dat ik snel iets wil gaan proberen inmiddels! Ik vind vooral de kleur Doting heel erg mooi hier.

 5. Kirsty
  May 10, 2017 / 5:04 pm

  Dit lijkt mij echt een leuke kit! Ik heb zelf één liquid lipstick van the Balm, namelijk Chivalrous.

 6. May 11, 2017 / 9:53 am

  Ik vind Committing en Doting echt prachtig! Ik zou liever de kleine versies willen, omdat lipsticks nooit opgaan bij mij. Ik zal er wel teveel hebben, haha.

 7. May 11, 2017 / 4:48 pm

  Zelf heb ik Comitted en vind deze formule ook fijner! Die van ColourPop vind ik vreselijk, de scheuren komen er op gegeven moment letterlijk vanaf. De Satins schijnen wel weer een stuk beter te zijn. Maar deze kit ziet er echt goed uit, onwijs mooie kleuren ook!

 8. May 11, 2017 / 7:32 pm

  Ik vind ze allen erg mooi! Handig zo’n mini-kit.
  Xoxo, leoniae

 9. Christine
  May 13, 2017 / 12:52 pm

  Mooie lip swatches! Ik heb zelf ook enkele The Balm kleurtjes, love it!

 10. May 15, 2017 / 12:11 am

  Hele mooie kleuren, ik ga de kit zeker even onthouden! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?