web analytics

The Balm Meet Matte Hughes lipsticks

Ik heb al vaker over de The Balm Meet Matte Hughes lipsticks geblogd maar nog nooit een echte review geschreven. Het leek me dus het ideale moment om eindelijk een officiële review te maken want het zijn écht fijne producten. De kleuren die ik jullie graag wil laten zien zijn Sentimental en Devoted. Kijk je mee?

The Balm Meet Matte Hughes

Kwalitatief goede liquid lipsticks vinden is vaak lastiger dan gedacht. Meestal moet je ze uit de VS bestellen en heb je gelijk een heleboel extra douanekosten. Gelukkig is er een merk dat kwalitatief fijne lipsticks maakt én ook nog eens verkrijgbaar is. Ik heb het hier uiteraard over The Balm want dit merk kun je gewoon bij ons kopen en bestellen. Begin vorig jaar kocht ik Sentimental en Devoted, twee vrij opvallende kleurtjes.

Sentimental is een framboosrode tint die wel nog zeer veel naar rood neigt. Als je op zoek bent naar een roze kleur die niet té neon is, dan kun je zeker bij Sentimental terecht. Devoted is dan echt weer een true red met een warme ondertoon.

The Balm Meet Matte Hughes

Als je op zoek bent naar een liquid lipstick die mat opdroogt maar niet te droog aanvoelt, dan ga je deze lipsticks zeker kunnen appreciëren. Ze voelen zeer mousse-achtig aan tijdens het aanbrengen, waardoor ze zeer hydraterend aanvoelen. Ze zijn dus zeker niet zo droog als die van Kylie Jenner of Colourpop. Hierdoor blijven ze iets minder lang zitten dus niet iedereen is er groot fan. Ik verkies comfort altijd boven houdbaarheid omdat ik van mijzelf zeer droge lippen heb. Ik werk dus liever om de 4 uur eens bij dan dat je echt van die velletjes of rimpeltjes ziet. Die afweging moet je uiteraard zelf maken dus als je meer van droge lipsticks houdt kun je deze beter skippen.

Onderling verschillen ze ook wel een beetje. Devoted (de rode kleur) is een pak droger en glijdt minder hard over de lippen. Sentimental is iets natter waardoor je zéker een lipbrush nodig hebt om hem aan te brengen, anders is de applicatie niet zo secuur. Het is geen groot probleem maar uiteraard wel nodig om er rekening mee te houden.

The Balm Meet Matte Hughes

Ik vind de The Balm Meet Matte Hughes liquid lipsticks echt heel fijn. Ze blijven lang zitten maar accentueren de droge lijntjes op mijn lippen zeker niet. Ook de kleuren vind ik zeer mooi en voor iedereen zit er wel een kleurtje bij. Ik heb nu twee opvallende kleuren gekocht maar er zijn ook genoeg nude tinten beschikbaar. Ook een pluspunt voor de leuke retro verpakkingen!

De The Balm Meet Matte Hughes lipsticks zijn o.a. te koop bij Beauty & Bobs voor € 15,50 per stuk.

Wat vind jij van deze The Balm Meet Matte Hughes lipsticks?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Comments

 1. Britt
  January 12, 2017 / 7:08 am

  Die meest rozige is erg mooi, maar de verpakkingen maken het helemaal af!

 2. Yara
  January 12, 2017 / 10:30 am

  Ooh die verpakking ziet er schattig uit! En die rode kleur, love!
  Liefs,
  Yara

 3. jeapiebel
  January 12, 2017 / 11:15 am

  Ik vind de verpakking van The Balm altijd zo geslaagt. Wat een kleur dit.

 4. January 12, 2017 / 6:36 pm

  Die zien er goed uit zeg!

 5. Karlien - Polished Cats
  January 12, 2017 / 7:23 pm

  oh het pigment zit hier wel goed
  mooie kleurtjes

  liefs
  karlien

 6. January 13, 2017 / 11:10 am

  Hee wat leuk, ik heb de rode tint ook!! 🙂 Ik vind ze ook heel fijn!

 7. January 13, 2017 / 1:51 pm

  De kleuren neigen een beetje naar elkaar, maar ik vind ze er wel erg mooi uitzien! 🙂 Toch heb ik mijn liquid lipsticks graag nog wat matter 🙂

 8. January 14, 2017 / 11:01 am

  Ik was al een tijdje benieuwd naar deze lipsticks van The Balm. Mooie kleurtjes heb je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?