The Beauty Edit #5: mijn 3 nieuwste zomer ontdekkingen

In The Beauty Edit bespreek ik een heleboel bits & bobs die ik snel even wil laten zien. Nieuwe producten, samples, items uit beautyboxen of gewoon wat nieuwe ontdekkingen van het moment waarvan ik niet kan wachten om het met jullie te delen. Vandaag wil ik graag een aantal zomerse ontdekkingen met jullie delen. Kijk je mee?

Yves Rocher Energie bodyscrub met mandarijn, citroen & cederhout

Ik had nieuwe oogmake-upremover nodig en ging nog eens (online) winkelen bij Yves Rocher. Deze scrub kreeg je gratis bij je bestelling en je kon kiezen uit verschillende geuren. Ik koos uiteraard voor de meest frisse geur en daar ben ik nu heel erg blij mee! Deze scrub is gewoon de zomer in een potje. Hij werkt echt heel erg goed en laat mijn huid zijdezacht achter.

Garancia Fée-moi Fondre mousse

Een product dat cellulite aan moet pakken én tegelijkertijd ook heel erg fris aanvoelt op de huid? Dat klinkt als iets speciaals! Bij Garancia hebben ze nu zo’n product gelanceerd dus ik moest het wel proberen. Of het echt iets voor mijn cellulite doet betwijfel ik. Door mijn lipoedeem zitten m’n benen echt helemaal onder de putten dus voor mij doet het niet zoveel. Toch vind ik het wel een fijn product omdat de mousse lekker tintelt op de huid en verkoelend aanvoelt, het lijkt wel alsof je aspirine op je billen smeert. Plus het maakt mijn huid toch net dat ietsje mooier!

Elizabeth Arden White Tea

Dit lekker geurtje zat in de Planet Parfum Sparkling Flowers box die ik een tijdje terug gekocht heb. Ik kocht deze vlak voor mijn vakantie en had dus nog niet uitgebreid kunnen spelen met de inhoud. Nu ik weer terug ben ben ik volop gaan experimenteren en alles gaan testen. Deze White Tea van Elizabeth Arden is toch wel een van mijn favoriete ontdekkingen uit de box. Echt een heerlijk zomers fris ‘vers gewassen laken’ geurtje, ik ben er dol op!

Welke producten heb jij de laatste tijd ontdekt?

Share:

1 Comment

  1. Natascha - Beautyopinie
    July 6, 2018 / 1:36 pm

    De White tea heb ik toevallig net een paar weken geleden tijdens onze vakantie op Mallorca ontdekt, leuk. Ik was er ook dol op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?