The Beauty Edit #6: zelfbruiner, wimperserum & havermasker

In The Beauty Edit bespreek ik een heleboel bits & bobs die ik snel even wil laten zien. Nieuwe producten, samples, items uit beautyboxen of gewoon wat nieuwe ontdekkingen van het moment waarvan ik niet kan wachten om het met jullie te delen. Vandaag wil ik een kleine sneak peek geven van producten die ik op dit moment aan het testen ben. Kijk je mee?

Vita Liberata

Ik ben een groot voorstander van zelfbruiners. Doordat ik zelf zo slecht bruin en ook snel allergisch reageer op de zon is een zelfbruiner voor mij de ideale oplossing. Ik heb gewoon liefst het hele jaar door een iets bruiner kleurtje omdat ik me anders gewoon te bleek voel. Niks mis met licht zijn van huid maar ik vind het gewoon leuk om iets bruiner te zijn.

Sinds kort ben ik de Vita Liberate Phenomenal 2-3 Week Tan zelfbruiner aan het testen. Het is een mousse en dat is toch echt een pak gebruiksvriendelijker dan een vloeibare lotion of een spray. Een mousse kun je écht goed inwerken met zo’n handschoentje. Er zit ook een kleine handschoen bij de zelfbruiner en deze vind ik echt heel handig voor kleinere gevaarlijke oppervlakken zoals knieën, voeten en ellebogen.

De zelfbruiners van Vita Liberata kun je o.a. kopen via de webshop Esthetic Health. Binnenkort mag je een volledige review verwachten!

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask

Het nieuwe Instant Soothing Mask van The Body Shop is 100% vegan en verrijkt met haver uit Engeland, dat de huid mild exfolieert.

Bij mijn gevoelige huid is het toch vaak even puzzelen met maskertjes, zeker als ze exfoliëren. Daarom wil ik ze altijd graag voor langere periode uittesten voor er een volledige review van komt. Dit maskertje zit dus sinds kort in mijn test routine en so far so good! Dit masker is namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en zit boordevol kalmerende en verzachtende ingrediënten. I like!

Dit maskertje kost € 20,00 voor 75ml en is te koop bij The Body Shop.

Revitalash wimperserum

Ik heb het bekendste wimperserum ter wereld eindelijk in huis, hoera! Zoals jullie misschien wel weten zijn mijn wimpers echt verschrikkelijk. Ze zijn kort, breken snel af en bovenal krullen ze ook nog eens naar beneden. Een mascara vinden die mijn wimpers wat helpt is meestal een hele zoektocht. Daarom wou ik graag eens wat hulp van binnenuit proberen en zien of het iets uithaalt.

Ik ben het nog niet zo lang aan het proberen dus ik kan nog niet veel zeggen maar ik ben wel héél benieuwd! Bij mijn wimpers reken ik niet op een fantastisch resultaat maar als er al iets van verbetering in zit ben ik al tevreden. Een volledige review inclusief before & afters volgt zeker nog!

Voor een flacon van 1ml betaal je € 49,00 en hier doe je in totaal 6 weken mee. De producten van Revitalash zijn te koop via Esthetic Health.

Mijn eerste indrukken van deze producten zijn alleszins goed! Mijn huid reageert goed op het maskertje en de zelfbruiner is tot nu toe ook een schot in de roos. Ik wil ze zeker nog ietsje langer testen voor ik er een complete review met eindoordeel over schrijf.

Het wimperserum gebruik ik nog net iets te kort om al meer over te vertellen maar ik ben heel benieuwd! Bij andere mensen heeft het alleszins altijd een goed resultaat gegeven. Hopelijk doet het voor mijn rampwimpers ook iets!

Van welk product wil jij graag een review zien?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?